Een Antivirusprogramma Downloaden

Inhoudsopgave:

Een Antivirusprogramma Downloaden
Een Antivirusprogramma Downloaden

Video: Een Antivirusprogramma Downloaden

Video: Een Antivirusprogramma Downloaden
Video: How to install Avast Free Antivirus on Windows 10 2024, Mei
Anonim

De overvloed aan allerlei soorten virussen, trojans en andere kwaadaardige programma's op het internet laat de gebruiker geen keus en dwingt hem antivirusprogramma's te installeren. Iedereen kan dit - het is helemaal niet nodig om een specialist te bellen.

Een antivirusprogramma downloaden
Een antivirusprogramma downloaden

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst of u bereid bent te betalen voor het gebruik van een krachtige antivirus met een steeds groter wordende, up-to-date virusdatabase, of dat u een compromis sluit door een gratis programma te installeren dat mogelijk onmachtig is tegen sommige virusaanvallen. Betaalde apps hebben echter ook een proefperiode van 30 dagen, waarin u een beslissing kunt nemen.

Stap 2

Als je op de weg van de minste weerstand bent en hebt gekozen voor een gratis product, gebruik dan de populaire gratis antivirussoftware Avast! Het kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaars op www.avast.com. Open de site, ga naar het gedeelte "Home" en klik op de knop "Downloaden", die zich in de kolom met het gratis antivirussoftwareproduct bevindt. Zodra de download is voltooid, opent u het bestand en volgt u de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Stap 3

Als je vastbesloten bent om de meest betrouwbare en complete antivirus te kiezen, maar nog niet hebt besloten of het de moeite waard is om ervoor te betalen, ga dan naar een van de websites van toonaangevende ontwikkelaars van antivirusprogramma's: www.kaspersky.com en www.drweb. com. Bestudeer zorgvuldig de reeks aangeboden programma's, maak een keuze op basis van uw behoeften (voor thuis, op kantoor, een of meer computers, enz.) en download een gratis versie van 30 dagen van elke antivirus die u wilt.

Stap 4

Om een van de Kaspersky Lab-programma's te downloaden, gaat u op de hoofdpagina van de site naar het gedeelte Downloaden en volgt u de link Gratis proefversies. Selecteer een toepassing en klik op de knop Downloaden. Om antivirus van Dr. Web te downloaden, opent u het gedeelte "Demo" op de officiële website en gaat u op dezelfde manier te werk.

Stap 5

Installeer het programma na het downloaden van het installatiebestand. Om dit te doen, moet u het bestand zelf uitvoeren en vervolgens meerdere keren op de knop "Volgende" klikken - alle programma's worden volgens hetzelfde principe geïnstalleerd en de antivirus is geen uitzondering. Zodra de installatie is voltooid, wordt de applicatie automatisch gestart, worden de updates van de antivirusdatabase gedownload en is uw computer vanaf dat moment beschermd.

Aanbevolen: