Hoe Kernels In Bios Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Kernels In Bios Op Te Nemen
Hoe Kernels In Bios Op Te Nemen

Video: Hoe Kernels In Bios Op Te Nemen

Video: Hoe Kernels In Bios Op Te Nemen
Video: PC BIOS Settings 2024, Mei
Anonim

Het proces van het inschakelen van een extra kernel in het BIOS wordt gereduceerd tot het instellen van het selectievakje in het veld Ingeschakeld van de overeenkomstige sectie. De grootste moeilijkheid is het bepalen van de mogelijkheid van het uitvoeren van de ontgrendeling van de processor en het zoeken naar de gewenste partitie.

Hoe kernels in bios op te nemen
Hoe kernels in bios op te nemen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het moederbord van uw computer voldoet aan alle vereisten voor het inschakelen van een extra kernel, en onthoud dat de procedure die u kiest uw systeem kan beschadigen.

Stap 2

Vergeet niet om het computersysteem opnieuw op te starten nadat u de extra kernel hebt ontgrendeld en deze op functionaliteit te testen.

Stap 3

Voor Asus: - AMD SB750 en 710 south bridges - ga naar het tabblad Geavanceerd en selecteer het item CPU-configuratie, selecteer de optie Ingeschakeld in de regel Advanced Clock Calibration en herhaal dezelfde actie in het veld Unleashing Mode dat verschijnt; - nVidia-chipset - ga naar het tabblad Geavanceerd en gebruik onder het gedeelte JumperFree Configurarion, vink het vakje in het vakje NVIDIA Core Callibration aan om de gewenste actie uit te voeren; - moederborden die de Asus Core Unlocker-functie ondersteunen - ga naar het tabblad Geavanceerd en gebruik de CPU Core Activation-items samen met de Asus Core Unlocker.

Stap 4

Voor MSI: - AMD SB750 en 710 south bridges - open het celmenu en schakel de selectievakjes in op het veld Geavanceerde klokkalibratie, herhaal dezelfde actie in de regel CPU-kern ontgrendelen; - nVidia-chipset - vouw het celmenu uit en ga naar de NVIDIA Core Calibration-sectie; - moederbordborden die MSI's Unlock CPU Core-functie ondersteunen - open Cell Menu en gebruik het Unlock CPU Core-item.

Stap 5

Voor AsRock: - AMD SB750 en 710 south bridges - ga naar het tabblad Geavanceerd en geef de opdracht Advanced Clock Calibration op (er zijn opties: open het OS Tweaker-menu en selecteer dezelfde opdracht), de L3-cache wordt beheerd in de L3 Cache Allocation sectie; - nVidia-chipset die de NCC-functie ondersteunt - ga naar het tabblad Geavanceerd en selecteer het item NVIDIA Core Callibration, schakel extra.gif"

Aanbevolen: