Hoe De Poort Te Specificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Poort Te Specificeren?
Hoe De Poort Te Specificeren?

Video: Hoe De Poort Te Specificeren?

Video: Hoe De Poort Te Specificeren?
Video: Com Port Settings 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn om de bediening van het openen van poorten in de handmatige modus in het Windows-besturingssysteem uit te voeren als het nodig is om internettoegang te bieden tot bepaalde toepassingen. Meestal is deze procedure interessant voor deelnemers aan multiplayer-spellen.

Hoe de poort te specificeren?
Hoe de poort te specificeren?

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van het bedieningselement "Netwerkomgeving" van het bureaublad op door met de rechtermuisknop te klikken om de geselecteerde poorten in handmatige modus te openen en selecteer het item "Eigenschappen". Roep het contextmenu van de gebruikte internetverbinding op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer opnieuw het item "Eigenschappen".

Stap 2

Gebruik het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend om het dialoogvenster "Parameters" te openen en selecteer de optie "Toevoegen" om de bewerking van het specificeren van de vereiste poort te starten. Merk op dat als de knop Opties niet wordt weergegeven, dit kan betekenen dat de firewall inactief is en dat alle bestaande poorten beschikbaar zijn.

Stap 3

Typ de definitie van de poort die moet worden geopend in de regel Beschrijving voor latere identificatie en voer het IP-adres van uw computer in het veld Naam in. Voer de waarde van het nummer van de te openen poort in de velden "Interne poort" en "Externe poort" in en plaats het selectievakje in het veld van het vereiste protocol. Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken of herhaal deze procedure voor de volgende poort die moet worden geopend (voor Windows XP).

Stap 4

Gebruik de vereenvoudigde procedure voor het openen van de geselecteerde poort die wordt geleverd door Windows-versie 7. Vouw het hoofdmenu van het systeem uit door op de knop "Start" te klikken en vouw het knooppunt "Configuratiescherm" uit.

Stap 5

Voer de waarde "firewall" in het testvak van de zoekbalk in en klik op de knop "Zoeken" om een scan uit te voeren. Vouw de gevonden link "Windows Firewall" uit en ga naar het gedeelte "Geavanceerde opties" aan de linkerkant van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 6

Bevestig dat u een computerbeheerder bent door het wachtwoord in het juiste veld van de systeemprompt in te voeren en de groep Inkomende regels uit te vouwen in het volgende dialoogvenster Firewall met geavanceerde beveiligingsconfiguratie. Gebruik de optie "Regel maken" en volg de aanbevelingen van het hulpprogramma van de wizard (voor Windows 7).

Aanbevolen: