Hoe Flv-video Bij Te Snijden

Inhoudsopgave:

Hoe Flv-video Bij Te Snijden
Hoe Flv-video Bij Te Snijden

Video: Hoe Flv-video Bij Te Snijden

Video: Hoe Flv-video Bij Te Snijden
Video: DIY magnetische raamhor installeren // Eenvoudig 9 stappen plan 2024, Mei
Anonim

Soms valt een video met een niet-standaard flv-extensie in mijn handen. Meestal zijn dit flash-videobestanden en worden ze gebruikt om videobestanden aan het netwerk te leveren door internetdiensten Google, YouTube, Vkontakte en anderen.

Hoe flv-video bij te snijden
Hoe flv-video bij te snijden

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - Virtual Dub-programma.

instructies:

Stap 1

Virtual Dub kan het flv-videobestand bewerken. Download het programma van de officiële website via de link https://www.virtualdub.org/download.html en installeer op uw computer. Start de applicatie door te dubbelklikken op het installatiebestand. Installeer deze software op de lokale systeemschijf van een pc

Stap 2

Het hoofdvenster van het programma lijkt op een gewone speler voor videobestanden. Het menu-item Bewerken bevat alle knoppen om met videoconversie te werken. Om het begin van het segment in te stellen, verplaatst u de schuifregelaar of gebruikt u het menu-item Bewerken - Selectie begin instellen of Bewerken - Ga naar. In het laatste geval moet u het framenummer opgeven. Om het einde van het segment te markeren, selecteert u het menu-item Bewerken - Einde selectie instellen. Sla de nieuwe strip op met behulp van het menu-item Bestand - Gestripte avi opslaan. Als u de segmenten wilt lijmen, klikt u op Bestand - AVI-segment toevoegen.

Stap 3

Het programma bevat veel filters die kunnen worden toegepast via het item Video - Filters. Met Virtual Dub kunt u een audiotrack dubben, de audiotrack afzonderlijk opslaan en een deel van een videobestand storyboarden en meer. Het programma is beschikbaar om te downloaden en vereist geen betaling. U kunt zich vertrouwd maken met de mogelijkheden van het Virtual Dub-programma op de officiële website of in de help-sectie van het programma. Op internet zijn verschillende instructies te vinden voor het gebruik van deze applicatie.

Stap 4

Zelfs een beginnende gebruiker kan met deze software werken. Over het algemeen kunnen we zeggen dat je elke video via dit programma kunt trimmen, ongeacht het formaat. Upload nieuwe video's, bekijk in dit programma en bewerk. U kunt ook uw eigen persoonlijke video's maken, die u vervolgens kunt uploaden naar het videoportaal.

Aanbevolen: