Hoe Mail Agent Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mail Agent Te Openen
Hoe Mail Agent Te Openen

Video: Hoe Mail Agent Te Openen

Video: Hoe Mail Agent Te Openen
Video: Archiving Outlook Emails 2024, Mei
Anonim

Mail.ru-agent is een van de meest populaire moderne programma's voor online communicatie. Het biedt tal van mogelijkheden: videobellen, voicechatten, messaging, enz. Hoe dit programma te openen, te installeren en uit te voeren?

Hoe Mail Agent te openen
Hoe Mail Agent te openen

instructies:

Stap 1

Start uw internetbrowser. Ga naar de site mail.ru, voer hiervoor "mail.ru" in het veld van de adresbalk van de browser in zonder aanhalingstekens. De hoofdpagina van de site wordt voor u geopend.

Stap 2

Zoek aan de linkerkant het blok "Mail". Ga naar je mailbox. Als je al een geregistreerde mailbox op mail.ru hebt, voer dan gewoon je autorisatiegegevens in: login en wachtwoord, en klik vervolgens op de knop "Inloggen". Als je je account nog niet hebt aangemaakt, doorloop dan het registratieproces, nadat je op de knop "Registreren in e-mail" hebt geklikt.

Stap 3

Zoek op de geopende pagina van uw mailbox aan de linkerkant Gratis video-opname - bel vanuit de Mail.ru-agent en klik op de link.

Stap 4

De Agent-pagina wordt geopend in een nieuw tabblad. Selecteer daarop de knop "Gratis downloaden". Wanneer u erop klikt, wordt het proces van het downloaden van het installatiebestand gestart. Geef de map op waarin u het "installatieprogramma" wilt opslaan en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 5

Minimaliseer browservensters. Open de map met het opgeslagen bestand, voer het uit. Het installatieproces zal beginnen. Selecteer de installatietaal. Bewerk de lay-out en enkele voorgestelde instellingen. Wacht tot het einde van het installatieproces op uw computer. Als u klaar bent, start het programma automatisch.

Stap 6

Voer uw gegevens in het gebruikersautorisatievenster in: login en wachtwoord (uit de mailbox op mail.ru). Vink het vakje "Wachtwoord opslaan" aan als u niet elke keer dat u het programma start gegevens wilt invoeren. Klik op de knop "Inloggen".

Stap 7

Pas alle instellingen van het programma naar eigen inzicht aan door naar het juiste menu-item van het programma te gaan, en je kunt ermee aan de slag!

Aanbevolen: