Hoe E-mail Op Internet Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Op Internet Te Openen
Hoe E-mail Op Internet Te Openen

Video: Hoe E-mail Op Internet Te Openen

Video: Hoe E-mail Op Internet Te Openen
Video: Bypass Google Account Samsung J7, C7, S8, S9, C9, J5, ONMAX 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van e-mail is op veel sites een van de voorwaarden voor registratie. Het adres van de mailbox op internet wordt gevraagd door vrienden en zakenpartners die geïnteresseerd zijn in correspondentie met u. Om e-mail op internet te registreren, moet u verschillende stappen uitvoeren.

Hoe e-mail op internet te openen
Hoe e-mail op internet te openen

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst op welke dienst u een mailbox wilt aanmaken. Als u bijvoorbeeld meestal in uw browser gaat werken met de Yandex-zoekmachine, is het waarschijnlijk handiger om uw e-mail op deze bron te hebben.

Stap 2

Bedenk een gebruikersnaam en wachtwoord die u niet zult vergeten. Het is beter als de login duidelijk en kort is, omdat het onderdeel wordt van je e-mailadres. Elke keer dicteren aan andere mensen of het invoeren van een betekenisloze reeks tekens is al problematisch genoeg. Het wachtwoord daarentegen moet uniek en lang zijn, zodat aanvallers het niet gemakkelijk kunnen kraken.

Stap 3

Het registratieproces zelf is vrijwel identiek in alle systemen. De Yandex. Mail-service wordt als voorbeeld genomen. Open de Yandex-hoofdpagina en klik op de knop "Maak een mailbox". Het bevindt zich net onder het aanmeldingsformulier voor e-mail aan de linkerkant van de pagina. Het inschrijfformulier wordt geopend.

Stap 4

Voer de persoonlijke gegevens in waar de dienst om vraagt. In dit geval is dit de voor- en achternaam. Typ ze in de daarvoor bestemde ruimtes. Voer in het derde veld de gebruikersnaam in die je voor jezelf hebt verzonnen. Het systeem zal het controleren en, als de login met niemand bezig is, gaat u door naar de volgende stap van registratie.

Stap 5

Voer het wachtwoord in en bevestig het, selecteer een verificatievraag of voer uw mobiele telefoonnummer in, het ontvangt berichten met codes of uw wachtwoord als u het plotseling vergeet. Bevestig uw acties met een verificatiecode en klik op de knop "Registreren". De mailbox wordt aangemaakt.

Stap 6

Open de Yandex-hoofdpagina en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het aanmeldingsformulier in om uw e-mail in te voeren. Aan de linkerkant is er een map met mappen met correspondentie. In het centrale deel van de pagina kun je de letters selecteren die je nodig hebt en acties ermee.

Stap 7

Let op de regellink "Instellingen" in de rechterbovenhoek van de pagina. Als u de manier van verwerking en opmaak van brieven wilt instellen, een map wilt toevoegen of verwijderen, informatie over uzelf wilt toevoegen, erop klikt en een sectie wilt selecteren om te bewerken.

Aanbevolen: