Hoe Mail Agent In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mail Agent In Te Schakelen
Hoe Mail Agent In Te Schakelen

Video: Hoe Mail Agent In Te Schakelen

Video: Hoe Mail Agent In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

Mail Agent is een gratis applicatie voor instant messaging in realtime. Bovendien kunt u via de Mail Agent communiceren op sociale netwerken, berichten verzenden naar mobiele telefoons, foto's en video's overbrengen en meer te weten komen over de situatie op de weg.

Hoe Mail Agent in te schakelen
Hoe Mail Agent in te schakelen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang4
  • - mobiele telefoon;
  • - koptelefoon en microfoon.

instructies:

Stap 1

Start een mailbox op Mail.ru. Registreer, log in en klik op de hoofdpagina van de mailservice op het icoon "Agent".

Stap 2

Selecteer het type Mail Agent - voor een computer of voor een mobiele telefoon. Als je de tweede optie nodig hebt, controleer dan of je telefoon GPRS-internet heeft.

Stap 3

Om het programma "Mail. Ru Agent" in te schakelen, moet u het installatiebestand downloaden. Selecteer hiervoor het type besturingssysteem op de site - Windows of Mac OS. Daarna zal het systeem aanbieden om het bijbehorende bestand te downloaden.

Stap 4

Open het geselecteerde bestand door erop te dubbelklikken. U krijgt een waarschuwing te zien dat de toepassing wordt geladen. Klik op de aanwijzer Uitvoeren. Tegelijkertijd moet de regel "Publisher" "LLC Mail. Ru" aangeven, wat het gebruik van een echt Mail-Agent-programma garandeert, dat uw computer of mobiele telefoon niet beschadigt en geen invloed heeft op de veiligheid van uw persoonlijke gegevens.

Stap 5

Start het programma door de installatietaal te kiezen.

Stap 6

Klik op "Volgende" en begin met het specificeren van de benodigde parameters voor de Mail Agent-bewerking. Bepaal eerst of u de toepassing voor alle gebruikers wilt activeren, maak van Mail. Ru uw startpagina en installeer de Poisk@mail. Ru-service als standaardzoekopdracht.

Stap 7

Plaats Mail Agent-pictogrammen op het bureaublad, in het gedeelte Snel starten en in het internetbrowservenster.

Stap 8

Klik volgende. Ga na de automatische installatie online en begin met chatten.

Aanbevolen: