Een Lijst Met Services Krijgen

Inhoudsopgave:

Een Lijst Met Services Krijgen
Een Lijst Met Services Krijgen

Video: Een Lijst Met Services Krijgen

Video: Een Lijst Met Services Krijgen
Video: I installed Google Play GMS on HUAWEI HarmonyOS 2.0 for HUAWEI P50 P40 P30 Mate40 Mate30 Honor v30 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem ondersteunt een groot aantal services die een bepaalde actie uitvoeren. Om ze te bekijken, moet u de opdrachtregel gebruiken. Dit geldt voor zowel running als andere services.

Een lijst met services krijgen
Een lijst met services krijgen

instructies:

Stap 1

Om een lijst met Windows-services weer te geven, start u een opdrachtregel met behulp van het menu Start en schrijft u er net start in. U kunt ook msconfig gebruiken en naar Windows Services gaan.

Stap 2

Bekijk de weergegeven lijst zorgvuldig. Om te begrijpen wat deze symbolen precies betekenen, moet u hun volledige naam weten. Dhcp-service update en registreert bijvoorbeeld DNS en IP op uw computer. De lancering ervan is vereist in gevallen waarin u een verbinding gebruikt die is gebaseerd op het verstrekken van een dynamisch IP-adres. Dnscache - cachet DNS-namen en registreert de naam van uw computer. De beëindiging ervan in het systeem is ook zeer ongewenst. KtmRm coördineert transacties tussen de kernelmanager en MSDTC. EMDMgmt ondersteunt het verbeteren van de prestatieparameters van uw hardware bij gebruik van ReadyBoot. SysMain implementeert een Superfetch-functie die de prestaties van het geïnstalleerde besturingssysteem verbetert. Audiosrv is verantwoordelijk voor het audiogedeelte van de multimediacomponent van de computer. Het kan alleen worden uitgeschakeld als u geen audioapparaten gaat gebruiken. Iidsvc biedt de mogelijkheid om digitale identiteiten aan te maken, te beheren en te decoderen. WUAUSERV is verantwoordelijk voor de manier waarop de computer de Windows Update Server gebruikt. Als u het uitschakelt, wordt de automatische update van het besturingssysteem niet uitgevoerd.

Stap 3

Voor meer informatie over Windows-services en het gebruik van de console voor dit besturingssysteem, opent u een van de Microsoft Windows-softwarereferenties. Als u services afsluit om systeembronnen vrij te maken, zoek dan uit wat ze precies doen.

Aanbevolen: