Hoe Kan Ik Mijn Tv-monitor Schoonmaken?

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Mijn Tv-monitor Schoonmaken?
Hoe Kan Ik Mijn Tv-monitor Schoonmaken?

Video: Hoe Kan Ik Mijn Tv-monitor Schoonmaken?

Video: Hoe Kan Ik Mijn Tv-monitor Schoonmaken?
Video: Hoe maak ik mijn televisie schoon? 2024, Mei
Anonim

Bij het uitvoeren van natte reiniging in het huis, veegt de gastvrouw het stof in alle hoeken van het appartement af en ventileert de kamer. Het lijkt erop dat niets ingewikkelds is, maar tegelijkertijd veroorzaakt het wassen van de tv-monitor een probleem. Het is noodzakelijk om de basisregels voor de zorg te onthouden en deze te volgen.

Hoe kan ik mijn tv-monitor schoonmaken?
Hoe kan ik mijn tv-monitor schoonmaken?

Typische fouten in de zorg voor tv-monitoren

De grootste fout die de meeste huisvrouwen maken, is dat ze bij het wassen van een televisiescherm doekjes gebruiken die bevochtigd zijn met alcohol of alcoholhoudende producten. De harde en onaanvaardbare manier om uw tv-monitor schoon te maken, is door waspoeder te gebruiken.

Sommige mensen spuiten de reiniger rechtstreeks op het scherm, wat nooit zou moeten gebeuren. Het kan in het apparaat komen en daardoor schade veroorzaken. Het is noodzakelijk om het reinigingsmiddel op de doek zelf te spuiten, waarmee u de monitor afveegt.

Zorg er ook voor dat uw werktuig is losgekoppeld tijdens het wassen van het scherm. Steek de stekker niet in het stopcontact voordat het oppervlak van de monitor helemaal droog is. Als het tv-scherm donker is, kunt u gemakkelijker vuile of olieachtige gebieden zien die moeten worden schoongemaakt.

Wat zijn de beste producten om een tv-monitor schoon te maken?

Gebruik geen papieren handdoeken, handdoeken of toiletpapier om het scherm af te vegen. Deze taaie materialen kunnen krassen op het scherm veroorzaken.

Om de tv-monitor schoon te maken, kunt u het beste speciale doekjes gebruiken.

Pluisvrije doekjes zijn ideaal voor het schoonmaken van je tv-scherm.

Ze hoeven niet gevuld te worden met een reinigingsmiddel. De servetten kunnen ook droog zijn. U kunt ook een zachte, absorberende doek gebruiken om de monitor schoon te maken.

Veeg het scherm zonder druk af in een zachte cirkelvormige beweging, eerst met een licht vochtige doek of een doek die geschikt is voor het reinigen van het tv-scherm. Veeg de monitor vervolgens in dezelfde cirkelvormige beweging van boven naar beneden af, maar met een droge, zachte, pluisvrije doek.

Waar moet je op letten bij het onderhoud van je scherm?

Zorg voor een goede ventilatie in de monitor. Zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet worden geblokkeerd, omdat er lucht doorheen moet stromen.

Druk niet op het scherm wanneer u het veegt, vooral niet voor lcd-tv's.

Houd ook rekening met alle regels voor het onderhoud van uw monitor. Uitgesloten van het aanraken met dikke vingers. Installeer de tv ook op een koele plaats.

Al deze regels zullen u helpen om de monitor op de juiste manier te houden en zo verdere complicaties te voorkomen.

Aanbevolen: