Hoe Kan Ik Mijn Documentenmap Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Mijn Documentenmap Herstellen
Hoe Kan Ik Mijn Documentenmap Herstellen

Video: Hoe Kan Ik Mijn Documentenmap Herstellen

Video: SCHEUREN IN PLAFOND REPAREREN ~ simpel trucje! 2022, November
Anonim

Veel gebruikers verwijderen onbedoeld vaak de map Mijn documenten van hun bureaublad. Na het legen van de prullenbak komt er een moment dat er een dringende noodzaak is om de map te herstellen, maar de prullenbak is leeg.

Hoe kan ik mijn documentenmap herstellen
Hoe kan ik mijn documentenmap herstellen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Als u per ongeluk de map Mijn documenten van uw bureaublad hebt verwijderd en geen tijd had om de inhoud van de Prullenbak te legen, kunt u deze map als volgt herstellen. Open de prullenbak en zoek de externe map erin. Klik erop met de rechtermuisknop en klik op het menu "Herstellen". Bevestig het herstel en sluit de prullenbak. Daarna keert de map automatisch terug naar de oorspronkelijke locatie. Als u de Prullenbak hebt geleegd en het is niet mogelijk om de map hieruit te herstellen, kunt u als volgt te werk gaan.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk. Vervolgens moet u op de optie "Eigenschappen" klikken. Dit opent het instellingenvenster van de taakbalk. Schakel over naar het tabblad Start en schakel de weergavemodus van Klassiek naar Standaard. Sla de parameters op en sluit het venster door ergens op het bureaublad op de linkermuisknop te klikken.

Stap 3

Open het startmenu. Het wordt verdeeld in twee kolommen: de meest populaire programma's en applicaties worden aan de linkerkant weergegeven en systeemmappen aan de rechterkant. Hier ziet u de map "Mijn documenten". Om het op uw bureaublad te installeren, hoeft u alleen maar de mapsnelkoppeling naar een willekeurig deel ervan te slepen.

Populair per onderwerp