Hoe Een Wormvirus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wormvirus Te Verwijderen
Hoe Een Wormvirus Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wormvirus Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wormvirus Te Verwijderen
Video: How to Remove ANY Virus from Windows 10 in ONE STEP in 2021 2024, Mei
Anonim

Verschillende kwaadaardige programma's, virussen, Trojaanse paarden, rootkits en vele soortgelijke parasieten infecteren elke dag miljoenen computers, wissen belangrijke informatie, maken zuurverdiende geld over naar rekeningen van andere mensen, en doden het besturingssysteem. Hoe zich te ontdoen van wormvirussen?

Hoe een wormvirus te verwijderen
Hoe een wormvirus te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - antivirus software.

instructies:

Stap 1

Wormvirussen zijn kwaadaardige programma's die zichzelf verspreiden via internet, verwisselbare media, mappen, bestanden en de belangrijkste soorten documenten infecteren. Ze kunnen verschillende doelen hebben die oorspronkelijk door de maker zijn vastgesteld. In de regel worden onervaren gebruikers voortdurend geconfronteerd met problemen van informatieverlies of besmetting. Om dit te voorkomen, installeert u gespecialiseerde antivirussoftware op uw computer.

Stap 2

In de regel zijn er een groot aantal van dergelijke programma's. U kunt ze downloaden op internet, schijven kopen in winkels, bestellen per post. Het hangt alleen af van je verlangen. Het is echter vermeldenswaard dat u gelicentieerde programma's moet installeren die de databases met viruskenmerken op tijd bijwerken en het hele computersysteem zonder beperkingen scannen.

Stap 3

De installatie van een dergelijk programma kost niet veel tijd. Als u al een schijf hebt gekocht, plaatst u deze in het station van uw computer. Vervolgens ziet u een venster met een welkom van het bedrijf. Zoek naar een bord als 'Installatie' of iets dergelijks. Selecteer vervolgens de installatiemap op uw computer. In de regel moeten dergelijke programma's op het lokale systeemstation van de computer worden geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid, moet u op de knop "Voltooien" klikken en uw computer opnieuw opstarten.

Stap 4

Open vervolgens het programma en voer een volledige scan van uw computer uit. Antivirussoftware zal zeker kwaadaardige programma's vinden als ze op het systeem aanwezig zijn. Probeer ten minste twee keer per week te scannen en de databases met viruskenmerken bij te werken. Hiervoor is een actieve internetverbinding vereist. Als alle gegevens op uw computer u echt dierbaar zijn, beknibbel dan niet op het beschermen van uw computer om er in de toekomst geen spijt van te krijgen.

Aanbevolen: