Een Batchbestand Voor Een Server Maken A

Inhoudsopgave:

Een Batchbestand Voor Een Server Maken A
Een Batchbestand Voor Een Server Maken A

Video: Een Batchbestand Voor Een Server Maken A

Video: Een Batchbestand Voor Een Server Maken A
Video: How To Make A Minecraft Server For Free (Guide) | Create A Minecraft Server [2021] 2024, April
Anonim

Het *.bat-bestand is een uitvoerbaar bestand dat kan worden gemaakt met een gewone teksteditor om verschillende opdrachten uit te voeren. Dergelijke bestanden kunnen ook worden gebruikt om het starten van verschillende OS-functies te automatiseren, bijvoorbeeld om verbinding te maken met internet.

Een batchbestand voor een server maken a
Een batchbestand voor een server maken a

Het is nodig

  • - een computer;
  • - gameserver.

instructies:

Stap 1

Ga naar de map met de Counter Strike-server geïnstalleerd, die het bestand hlds.exe bevat. Maak hier een leeg tekstbestand aan. Sla het bestand op, schrijf start.bat in de naam. Maak een batchbestand om de server ermee te starten.

Stap 2

Typ de regel Start / hoog in het tekstbestand (om de server met hoge prioriteit te starten) hlds.exe gevolgd door de naam van het spelspel cstrike en het poortnummer poort 27015. Schrijf vervolgens de naam van de kaart, bijvoorbeeld kaart de_dust2_2x2_hama, voer dan het wachtwoord in: rcon_password 32167.

Stap 3

Stel indien nodig het maximum aantal spelers op de server in: maxplayers 6. Voer vervolgens de opdracht "Bestand" - "Opslaan als" uit, de bestandsnaam moet Start zijn en de extensie *.bat. Het aanmaken van een batchbestand voor de server is voltooid. Nu kunt u bij het opstarten een snelkoppeling naar dit bestand toevoegen, zodat de server automatisch start wanneer u uw computer aanzet.

Stap 4

Maak een *.bat-bestand om de Stalker-spelserver te starten. Ga naar de map met het geïnstalleerde spel, zoek daar de Bin-map. Klik met de rechtermuisknop op het speciale bestand en selecteer "Openen met" - "Kladblok". Voeg aan het begin van het bestand Load toe, aan het einde van Goto load, om de functie voor automatisch herstarten van de server in te schakelen voor het geval het crasht of vastloopt.

Stap 5

Voer de naam in van de kaart van waaruit de server wordt gestart. Om dit te doen, zoekt of voegt u de regel Start server toe (voer de naam van de kaart in). Voeg na de naam de modus en versie van de kaart toe. Voer hiervoor / dm (modusnaam) / ver = (versienummer) in. Je kunt de volgende modi gebruiken: dm - om allemaal tegen iedereen te spelen; tdm - opdracht versus opdrachtmodus; om op een artefact te jagen, schrijf de ah-modus.

Stap 6

Wijzig op de regel Public de serverweergave, 1 is de internetserver en 0 is lokaal. Voer op de battleye = lijn 1 in om het standaard anti-cheat systeem in te schakelen. Om het maximale aantal spelers in te stellen, voert u de vereiste waarde in de regel maxplayer = in.

Stap 7

U kunt ook de speeltijd configureren vanaf wanneer het spel bij het opstarten begint, voer dit hiervoor in de estime = regel in, bijvoorbeeld 9:00. Sla uw wijzigingen op in het bestand.

Aanbevolen: