Hoe Microsoft Office Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office Te Repareren
Hoe Microsoft Office Te Repareren

Video: Hoe Microsoft Office Te Repareren

Video: Hoe Microsoft Office Te Repareren
Video: Как полностью удалить Microsoft Office? 2024, Mei
Anonim

Soms wordt een gebruiker van een personal computer geconfronteerd met het feit dat het Microsoft Office-softwarepakket wordt verwijderd door een virusinterventie of gewoon per ongeluk. Ook gaan gegevens uit niet-opgeslagen documenten vaak verloren. In al deze gevallen is er een speciale procedure voor informatieherstel.

Hoe Microsoft Office te repareren
Hoe Microsoft Office te repareren

instructies:

Stap 1

Herstel verloren documenten die u hebt gemaakt met de Microsoft Office-programmasuite. Maak bijvoorbeeld een nieuw document in Microsoft Word, klik vervolgens op het tabblad "Bestand" en ga naar "Opties". Klik op het item "Opslaan" en kijk in welke map het programma conceptversies van documenten opslaat. Als de functie voor automatisch opslaan is geactiveerd, kunt u hoogstwaarschijnlijk uw verloren documenten herstellen. Schakel anders automatisch opslaan in om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Stap 2

Selecteer "Openen" in het menu "Bestand". Ga naar de map met de opgeslagen conceptversies van documenten en selecteer degene die je nodig hebt op basis van de datum waarop het bestand verloren is gegaan. Geef de optie "Openen en herstellen" op in de voorgestelde acties, waarna het programma de laatst opgeslagen versie van het document opent. U kunt de map met concepten ook rechtstreeks vanuit het systeem openen en de gewenste versie zelf openen met een geschikt programma.

Stap 3

Probeer de Microsoft Office-programma's zelf te herstellen als ze om welke reden dan ook zijn verwijderd. Ga naar het systeemmenu "Start", vervolgens naar "Alle programma's" - "Systeemwerkset" en selecteer "Systeemherstel". Volg de instructies op het scherm om het gewenste herstelpunt op te geven wanneer Microsoft Office-programma's op uw computer stonden en met succes werden opgestart. Klik op "Volgende" en wacht tot het systeemherstelproces is voltooid. Daarna zal de computer opnieuw opstarten en zal het systeem de succesvolle voltooiing van de procedure melden. U kunt dus zowel de verwijderde programma's zelf als de verloren documenten herstellen.

Stap 4

Controleer uw systeem op virussen. Sommigen van hen verwijderen verschillende programma's, waaronder kantoor- en gebruikersdocumenten. Reinig het systeem tegen virussen om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Aanbevolen: