Hoe Microsoft Office Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office Te Russificeren
Hoe Microsoft Office Te Russificeren

Video: Hoe Microsoft Office Te Russificeren

Video: Hoe Microsoft Office Te Russificeren
Video: Как получить Microsoft Office бесплатно 2024, Mei
Anonim

Als je een laptop per post hebt gekocht met Engelstalige software, of als het Microsoft-kantoor dat op internet is gekocht de Russische versie niet standaard blijkt te ondersteunen, maak je dan geen zorgen en stuur je artikel terug. Russificatie van gelicentieerde software kost niet veel tijd en vereist een absoluut minimum aan kennis in het omgaan met computerapparatuur. Hier zijn bijvoorbeeld verschillende manieren om Microsoft Office te Russify.

Hoe Microsoft Office te Russificeren
Hoe Microsoft Office te Russificeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële Microsoft-website als u een gelicentieerd exemplaar van het programma bezit. Op de site kunt u de add-ons downloaden waarin u geïnteresseerd bent, inclusief het downloaden van een nieuwe crack voor elke versie van het product. Deze methode is de meest betrouwbare en eenvoudigste. Als je problemen hebt, kun je altijd het gratis adviescentrum bellen voor hulp en klantenondersteuning, waar je altijd graag de software vindt die je nodig hebt.

Stap 2

Controleer de programma-instellingen, als zelfs na de geforceerde installatie van de crack, het programma blijft werken in het Latijnse alfabet. Als gelicentieerde hardware op uw computer is geïnstalleerd, kunt u proberen een servicewizard uit te nodigen om dit probleem op te lossen.

Stap 3

Als om de een of andere reden niet-gelicentieerde software van Microsoft op uw computer is geïnstalleerd, probeer dan een speciale scheur in de torrent- of hostservers te vinden. Gebruik een zoekmachine om uw versie van het kantoor en het type editie aan te geven.

Hoe Microsoft Office te Russificeren
Hoe Microsoft Office te Russificeren

Stap 4

Als je het probleem met de niet-gelicentieerde versie niet op de bovenstaande manier kunt oplossen, download dan gewoon hetzelfde kantoor met de reeds ingebouwde Russische taal. Engelstalige programma's zijn zelden te vinden op het Russischtalige internet, dus het vinden van een volledig Russified product zal niet moeilijker zijn dan het vinden van een crack, en zoals de praktijk laat zien, is het mogelijk en gemakkelijker.

Aanbevolen: