Hoe Microsoft Office Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office Bij Te Werken
Hoe Microsoft Office Bij Te Werken

Video: Hoe Microsoft Office Bij Te Werken

Video: Hoe Microsoft Office Bij Te Werken
Video: Как активировать Office 2024, April
Anonim

Met tussenpozen van 1-2 jaar of meer brengt Microsoft updates uit voor zijn Office-productlijn. Updates kunnen worden geïnstalleerd zonder de vorige versie van de applicatie en persoonlijke gegevens te verwijderen.

Hoe Microsoft Office bij te werken
Hoe Microsoft Office bij te werken

instructies:

Stap 1

Koop een update voor de Microsoft Office-productlijn. Het kan een volledig nieuwe versie van applicaties zijn, bijvoorbeeld Microsoft Office 10 of Microsoft Office 2014, enz., of sets updates voor een bestaande versie - Service Pack 1.2. Lees meer over de huidige updates op de Microsoft-website en koop vervolgens de gelicentieerde versie van de software online (of download deze gratis, indien beschikbaar) of in hardwarewinkels.

Stap 2

Voer het update-installatiebestand uit en volg de instructies op het scherm. Wanneer u wordt gevraagd om het product opnieuw te installeren door de huidige te verwijderen, of om bij te werken met behoud van persoonlijke gegevens, selecteert u de tweede optie. Houd er rekening mee dat de geïnstalleerde versie van de producten ook een licentie moet hebben, anders kan de software-update worden geweigerd.

Stap 3

Voer de licentiesleutel voor de toepassing in het venster dat verschijnt in. U vindt de code op de verpakking van de schijf die u hebt gekocht of in de begeleidende documenten van het installatiebestand dat u op internet hebt gedownload. Zodra u de sleutel invoert, biedt de installatiewizard aan om het programma op twee manieren te activeren - via internet of per telefoon.

Stap 4

Selecteer de activeringsmethode via internet als je een netwerkverbinding hebt. Het programma stuurt automatisch een verzoek naar de Microsoft-licentieserver en als u eerder de juiste sleutel hebt opgegeven, verschijnt er een melding dat de activering is voltooid. Om u telefonisch te registreren, selecteert u de juiste optie in de lijst, geeft u de regio van uw verblijf aan en belt u het nummer dat op het scherm wordt aangegeven om de activeringsprocedure te voltooien.

Stap 5

U kunt Office later activeren door de optie Uitgestelde activering te selecteren. Het programma herinnert u eraan elke keer dat u het start. Om de procedure te voltooien, gaat u op het tabblad "Bestand" naar het gedeelte "Help" en selecteert u "Productcode activeren".

Aanbevolen: