Hoe Microsoft Office Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office Te Verwijderen
Hoe Microsoft Office Te Verwijderen
Anonim

Office-software Microsoft Office is al lang de de facto standaard voor het uitvoeren van een hele reeks taken, van het maken van teksten tot het plannen van activiteiten en het bijhouden van gegevens. Het nut ervan is moeilijk te overschatten, maar soms wordt het nodig om deze applicatie te verwijderen. Dus, welke stappen moet u nemen om de Microsoft Office-computer te verwijderen?

Hoe Microsoft Office te verwijderen
Hoe Microsoft Office te verwijderen

Het is nodig

Computer met Windows-besturingssysteem (XP, Vista, Windows 7), Microsoft Office-programma

instructies:

Stap 1

Er is geen optie Verwijderen in de Microsoft Office Item Action List in het menu Start. Om te beginnen met het verwijderen van dit programma, selecteert u in het startmenu de regel "Instellingen" en klikt u in de lijst die verschijnt op de regel "Configuratiescherm". Deze opstelling van dit element is typisch voor Windows XP. Als uw computer Windows 7 of Windows Vista gebruikt, bevindt de regel van het Configuratiescherm zich direct in het menu Start.

Stap 2

Zoek in het "Configuratiescherm" het item "Programma's toevoegen of verwijderen", plaats de muiscursor erop en dubbelklik op de linkerknop.

Stap 3

Zoek in het venster voor het beheren van geïnstalleerde programma's dat verschijnt de regel Microsoft Office. Selecteer het met de cursor. Rechts van de programmanaam verschijnt een actietoets genaamd "Wijzigen / Verwijderen". Klik erop met de linkermuisknop.

Stap 4

Het menu voor het beheren van geïnstalleerde Microsoft Office-componenten wordt geopend. Selecteer de optie "Verwijderen met alle componenten" en klik op volgende. Bevestig uw keuze wanneer het systeem de juiste vraag stelt.

Stap 5

Wacht tot het programma is verwijderd. Dit kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nemen, van een minuut tot tien minuten, afhankelijk van de instellingen van de computer en het aantal geïnstalleerde elementen van de kantoorsuite. Start uw computer opnieuw op nadat u de beschreven bewerkingen hebt voltooid.

Aanbevolen: