Hoe Microsoft Office Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office Te Installeren
Hoe Microsoft Office Te Installeren

Video: Hoe Microsoft Office Te Installeren

Video: Hoe Microsoft Office Te Installeren
Video: How to Install or Reinstall Microsoft Office 2024, April
Anonim

Een set programma's voor het werken met documenten van Microsoft is al lang een erkende standaard op verschillende werkterreinen. En nadat je een nieuwe computer hebt gekocht of het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je eerst het MS Office-pakket installeren. Voor sommige gebruikers is deze operatie een echt probleem, maar als je erachter komt, is er niets ingewikkelds aan.

Hoe Microsoft Office te installeren
Hoe Microsoft Office te installeren

instructies:

Stap 1

Haal de software-installatieschijf uit de doos en plaats deze in het cd- of dvd-station van uw computer. Dubbelklik op het pictogram Deze computer of Computer en open vervolgens het E:-station (dit is meestal de stationsletter). Al deze acties moeten worden uitgevoerd als het autorun-venster niet op het scherm verschijnt.

Stap 2

Selecteer "Uitvoeren" met de linkermuisknop uit de lijst met acties die door de computer worden voorgesteld. Hiermee wordt het installatieproces van MS Office gestart. Er verschijnt een installatievenster op het scherm met een begroeting en een voorstel om te starten.

Stap 3

Klik op de knop "Installeren" om door te gaan naar de volgende stap van de bewerking. Het programma vraagt u om een productcode van 25 tekens. Deze code staat meestal op de achterkant van de schijfdoos. Schakel over naar het Engels en typ zorgvuldig de MS Office-activeringscode. Let op de gelijkenis van de letter "O" en het teken "nul", soms is dit de reden voor de melding over de verkeerde code. Klik op de knop Volgende om door te gaan met de installatie.

Stap 4

Voer uw gebruikersnaam, initialen en organisatie in als u een kantoorsuite installeert voor werkdoeleinden. Het is het beste om Latijnse karakters te gebruiken, hoewel dit in recente versies van het kantoor niet essentieel is. Wanneer u binnenkomt, klikt u op "Volgende".

Stap 5

Vink het vakje onderaan het venster aan, onder de licentieovereenkomst - hiermee gaat u akkoord met de voorwaarden van de licentie en kunt u op de knop Doorgaan met installeren klikken. Het volgende venster wordt geopend met de opties voor de softwaresuite: "Normaal", "Volledig", "Aangepast" en "Minimum".

Stap 6

Klik op de knop tegenover het label "Voltooid" zodat het programma zelf de maximale set componenten bepaalt. U kunt ook op Aangepast klikken om alleen de gewenste toepassingen te installeren. De geavanceerde optie is de eenvoudigste, maar neemt de meeste ruimte in beslag op uw harde schijf. De minimale installatie zal in de toekomst meer aandacht en inspanning vergen, dus het wordt niet aanbevolen om dit te doen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op "Volgende".

Stap 7

Schakel de Office Suite-programma's uit die u niet nodig hebt. Meestal worden de meest populaire Word en Excel geïnstalleerd - voor teksten en tabellen. Als je niet weet wat je nodig hebt, kies dan voor "Volledig". Druk op de knop om naar de volgende stap van de bewerking te gaan.

Stap 8

Er wordt een venster geopend met een lijst met componenten. Activeer het opschrift "Install" en wacht tot het einde van het proces. Dit duurt 5 tot 25 minuten, afhankelijk van het vermogen van de computer. Klik op de knop "OK" om het installatieprogramma te voltooien.

Aanbevolen: