Hoe De Acer Revo . Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe De Acer Revo . Uit Elkaar Te Halen
Hoe De Acer Revo . Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe De Acer Revo . Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe De Acer Revo . Uit Elkaar Te Halen
Video: ACER Revo One 2024, Mei
Anonim

Desktopcomputers, of nettops, zijn wijdverbreid vanwege hun lage kosten en compactheid. Deze apparaten zijn perfect voor gebruik als kantoor-pc of multimediastation voor thuis.

Hoe de Acer Revo. uit elkaar te halen
Hoe de Acer Revo. uit elkaar te halen

Noodzakelijk

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - platte schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Het grootste nadeel van nettops is de relatief zwakke kracht van hun componenten. Gelukkig zijn de meeste desktopcomputers vrij eenvoudig te upgraden. Dit komt door de vrije ruimte in de behuizing en het gemak van het demonteren van de computer. Haal de stekker van uw Acer Revo Nettop uit het stopcontact.

Stap 2

Zoek een kleine schroef aan één kant van de computerbehuizing en gebruik een kruiskopschroevendraaier om deze te verwijderen. Houd er rekening mee dat zelfmechanische ingrepen in de structuur van de nettop kunnen leiden tot verlies van garantie.

Stap 3

Neem nu een platte schroevendraaier. Maak met behulp van gereedschap voorzichtig de voorwand van het nettopje los van de behuizing. Deze procedure moet worden uitgevoerd met het oppervlak waarop het logo van de computerfabrikant staat.

Stap 4

Pas op dat u de vergrendelingen niet beschadigt bij het verwijderen van de kap. Lussen en draden zijn niet verbonden met dit element van de behuizing, dus u kunt de muur veilig loskoppelen van het apparaat. In de behuizing vind je de volgende connectoren:

- twee slots voor het aansluiten van RAM-modules;

- poort voor het aansluiten van een harde schijf 2,5-inch formaat;

- mini-PCI Express-slot.

Hoe de Acer Revo. uit elkaar te halen
Hoe de Acer Revo. uit elkaar te halen

Stap 5

Als u de hoeveelheid RAM wilt vergroten, verwijdert u de standaardmodules, die elk 1 GB groot zijn. Installeer nieuwe planken op hun plaats. Deze nettop ondersteunt twee 2GB modules.

Stap 6

Om het permanente geheugen van uw desktopcomputer te vergroten, koppelt u de harde schijf los en vervangt u deze door een vergelijkbare grotere schijf. Daarnaast kun je de standaard wifi-module vervangen door een soortgelijk apparaat dat het werken met een 802.11n-kanaal ondersteunt.

Stap 7

Plaats het deksel van de behuizing terug na het vervangen van de vereiste apparaten en draai de bevestigingsschroef vast.

Aanbevolen: