Een Bestand Downloaden In Opera

Inhoudsopgave:

Een Bestand Downloaden In Opera
Een Bestand Downloaden In Opera

Video: Een Bestand Downloaden In Opera

Video: Een Bestand Downloaden In Opera
Video: IDM in Opera || How to enable or Integrate IDM in Opera Browser easy 2024, Mei
Anonim

Bijna alle browsers laten niet alleen toe om door sites en pagina's te navigeren, maar ook om verschillende bestanden te downloaden. Tijdens het downloadproces kunnen er echter verschillende fouten optreden, bijvoorbeeld bij het downloaden van bestanden in de Opera-browser.

Een bestand downloaden in Opera
Een bestand downloaden in Opera

instructies:

Stap 1

Het systeem van deze browser onderbreekt vaak het downloaden van het bestand. Er zijn ook situaties waarin de download wordt onderbroken vanwege het ontbreken van een internetverbinding. Wat te doen in dergelijke situaties? Start eerst de browser opnieuw. U moet het bestand vinden dat in deze browser is geladen. Om dit te doen, drukt u op F4 en selecteert u het tabblad "Downloads" in het linkermenu.

Stap 2

Open dit tabblad. U zou een lijst met alle recent geüploade bestanden moeten zien. Ze zijn allemaal gedownload met deze browser. Zoek het bestand dat u moet downloaden in de lijst. Klik er vervolgens met de rechtermuisknop op en selecteer "Hervatten". Het downloaden van dit bestand gaat verder waar het was gebleven. Er zijn echter situaties waarin het bestand eerst wordt gedownload. Maar wat te doen als er bijvoorbeeld ongeveer 100 MB is gedownload en het verkeer wordt betaald?

Stap 3

Om dit te doen, moet je het systeem een beetje bedriegen. Open de map C:\Documenten en instellingen\Admin\Mijn documenten\. Alle gedownloade bestanden worden hier standaard opgeslagen. Als u een andere map heeft, open deze dan (u kunt deze zien via de knop "Algemene instellingen"). Ga naar het tabblad "Geavanceerd" en selecteer "Downloads". Bekijk het pad dat is geregistreerd om alle gedownloade bestanden op te slaan. Verplaats het oude, niet-afgeleverde bestand naar een andere map. Begin vervolgens met het opnieuw downloaden van het bestand dat aanwezig is in de downloads. Zodra het bestand begint te downloaden, klikt u op de knop "Pauze".

Stap 4

Ga nu naar de map die standaard in het systeem is geregistreerd. Vervang het oude bestand door het nieuwe. Klik vervolgens op de knop "Hervatten" op het tabblad "Downloads" van het bestand. Het downloaden begint vanaf het punt waar het voor de eerste keer werd gestopt. Nu kunt u het bestand probleemloos in deze browser downloaden. Als u soortgelijke problemen ondervindt, volgt u dezelfde stappen.

Aanbevolen: