Hoe Mappen Op Uw Computer Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Mappen Op Uw Computer Te Verbergen
Hoe Mappen Op Uw Computer Te Verbergen

Video: Hoe Mappen Op Uw Computer Te Verbergen

Video: Hoe Mappen Op Uw Computer Te Verbergen
Video: Verborgen bestanden en mappen weergeven op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt zo dat meerdere mensen één computer gebruiken. En natuurlijk zijn er altijd bestanden die voor iedereen ongewenst zijn om te zien. Daarom is het nodig om ze op de een of andere manier te verbergen. Het is niet altijd mogelijk om een tweede account aan te maken.

Hoe mappen op uw computer te verbergen
Hoe mappen op uw computer te verbergen

Noodzakelijk

1) map om te verbergen

instructies:

Stap 1

Voor de eerste methode hoeft u alleen maar een map te maken en deze te vullen met gegevens die worden verborgen. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer eigenschappen. Onderaan staat een attribuutparameter. Vink het vakje "verborgen" aan.

Stap 2

We drukken op om de pagina te vernieuwen en de map verdwijnt. Om het te zien, moet u een willekeurige map openen en de procedure voor het openen van verborgen mappen uitvoeren. Klik op service, mapeigenschappen, tabblad bekijken. Verplaats de schuifregelaar naar beneden om de parameter verborgen mappen en bestanden te vinden. We selecteren "verborgen bestanden en mappen weergeven". Klik op "ok" en het gaat naar de map waar uw verborgen map zich bevindt.

Stap 3

Laten we verder gaan met de tweede methode. Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer hernoemen. We wissen de naam van de map en terwijl we de "alt"-toets ingedrukt houden, voeren we 0160 in op het rechter numerieke toetsenbord.

Stap 4

Klik nogmaals met de rechtermuisknop op de map, selecteer "eigenschappen". We gaan naar het tabblad "instellingen" en vervolgens "wijzigen het pictogram". Schuif de schuifregelaar naar rechts totdat we drie transparante labels vinden. We kiezen een van hen. Druk op OK. Hierdoor wordt uw map verborgen voor nieuwsgierige blikken en blijft deze op uw bureaublad staan.

Aanbevolen: