Een Toegangspunt Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Toegangspunt Instellen Op Een Computer
Een Toegangspunt Instellen Op Een Computer

Video: Een Toegangspunt Instellen Op Een Computer

Video: Een Toegangspunt Instellen Op Een Computer
Video: Een los beeldscherm aansluiten op je laptop (Windows) + de instellingen 2024, Mei
Anonim

Veel mensen willen van hun computer een wifi-hotspot maken. Hierdoor kunnen er andere apparaten op worden aangesloten. Dankzij moderne technologieën kan deze operatie in enkele minuten worden uitgevoerd. Eerst moet u echter alle parameters configureren zodat het systeem de verbindingsbewerking mogelijk maakt.

Een toegangspunt instellen op een computer
Een toegangspunt instellen op een computer

Noodzakelijk

Personal computer of laptop, internet

instructies:

Stap 1

Om een access point aan te maken, moet je eerst de instellingen aanpakken. Schakel uw antivirusbeveiligingssysteem tijdelijk uit. Schakel ook Windows Firewall uit. Controleer alle instellingen.

Stap 2

U kunt bijvoorbeeld D-Link DSL-G604T-apparaten gebruiken. Sluit hem aan op de netwerkkaart van je computer. D-Link DSL-G604T heeft een IP-adres “192.168.1.1”. Open de eigenschappen van de netwerkverbinding van uw computer en stel een I-adres in dat verschilt van het IP-adres “192.168.1.1”. Internet Explorer openen. Voer "https://192.168.1.1" in. Vul uw gebruikersnaam in en laat het wachtwoord leeg. Stel nu uw draadloze netwerk in. Zorg ervoor dat de DHCP-server is ingeschakeld. IP-adressen zullen allemaal passen op de adressen die standaard in het programma zijn ingesteld. Geef het adres van de domeinnaamserver op - DNS. Stel het primaire DNS-adres van uw ISP in. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan. Selecteer "Draadloze instelling".

Stap 3

Nu kunt u de parameters van het draadloze toegangspunt instellen. Het is noodzakelijk om een vinkje in te schakelen bij het item "AP inschakelen". Wijs een niet voor de hand liggende SSID toe. Schakel op de radio de SSID-transmissie uit. Selecteer een coderingsmethode zoals "WPA". Klik om "Toepassen" op te slaan. Plaats de driverdiskette voor de draadloze netwerkadapter. Installeer het op uw computer. Steek de DWL-G650+ adapter in het “CardBus” slot. Voltooi de installatie van het stuurprogramma. Ga naar de eigenschappen van de draadloze verbinding. Stel "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en "Automatisch DNS-serveradres verkrijgen" in.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Draadloze netwerken". Schakel het selectievakje naast Gebruik voor draadloze configuratie uit. Configureer de draadloze adapter. Hiervoor heeft u de D-Link AirPlus G+ Wireless Adapter Utility nodig. Voer dezelfde SSID in. Stel de "Draadloze modus" in op "Infrastructuur". Klik op de knop "Toepassen". Configureer de beveiligings- en coderingsinstelling. Sla de instellingen terug op.

Aanbevolen: