Een ISO-image Van Daemon Tools Maken

Inhoudsopgave:

Een ISO-image Van Daemon Tools Maken
Een ISO-image Van Daemon Tools Maken

Video: Een ISO-image Van Daemon Tools Maken

Video: Een ISO-image Van Daemon Tools Maken
Video: How to create an ISO image file with Daemon Tools Ultra 2024, Mei
Anonim

Een toenemend aantal gebruikers geeft er de voorkeur aan gegevens van cd's en dvd's op te slaan in de vorm van hun afbeelding. Dit helpt u snel toegang te krijgen tot de informatie die u nodig heeft of om een exacte kopie van de vorige schijf te maken.

Een ISO-image van Daemon Tools maken
Een ISO-image van Daemon Tools maken

Noodzakelijk

Daemon Tools

instructies:

Stap 1

Er kunnen veel verschillende hulpprogramma's worden gebruikt om een schijfkopie te maken. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Als u besluit Daemon Tools Pro te gebruiken, installeer het dan en start uw computer opnieuw op. Dit is nodig om de installatie van de applicatie te voltooien. Voer het hulpprogramma Daemon Tools Pro uit.

Stap 2

Plaats de gewenste schijf in uw dvd-station. Open het tabblad "Service" en selecteer het item "Afbeelding maken" of klik eenvoudig op de vergelijkbare inscriptie in het linkermenu van het werkvenster. Nadat het venster met de titel "Maak een afbeelding" verschijnt, selecteert u het gewenste station in het veld "Drive". Selecteer uit de aangeboden opties de parameters van de schijfleessnelheid. Het is beter om de maximaal toegestane waarde op te geven om het proces van het maken van een ISO-image te versnellen.

Stap 3

Geef in het item "Uitvoerafbeeldingsbestand" de map op waarin het gemaakte ISO-bestand wordt opgeslagen. Vink de vakjes aan naast de items "Afbeelding verwijderen bij fout" en "Toevoegen aan de catalogus met afbeeldingen". Stel indien nodig een wachtwoord in voor het toekomstige ISO-bestand. Druk nu op de knop "Start" en wacht tot het nieuwe menu verschijnt. Activeer het item "Sluit dit venster bij succes" door er een vinkje naast te zetten. Wacht tot het programma klaar is met het maken van de ISO-image.

Stap 4

Als u het Daemon Tools Lite-programma hebt geïnstalleerd, start u het en wacht u tot het bijbehorende pictogram in het systeemvak verschijnt. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Afbeelding maken". Volg het algoritme dat in de vorige stappen is beschreven. Houd er rekening mee dat niet alle versies van Daemon Tools Lite zijn ontworpen voor beeldbewerking.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de makers van het Daemon Tools-programma aanbevelen de Pro-versie te gebruiken voor het maken van afbeeldingen. Indien mogelijk, gebruik het dan. U kunt ook proberen een afbeelding te maken met het hulpprogramma Alcohol.

Aanbevolen: