Een Spel Openen Met Daemon Tools

Inhoudsopgave:

Een Spel Openen Met Daemon Tools
Een Spel Openen Met Daemon Tools

Video: Een Spel Openen Met Daemon Tools

Video: How To Install or Mount any Game with Daemon Tool Lite | New 2020 2022, November
Anonim

Virtuele schijfkopieën zijn vereist om een ​​fysiek cd- of dvd-station te emuleren. Ze worden gebruikt om een ​​exacte kopie van dergelijke informatiedragers te maken en vervolgens te gebruiken.

Een spel openen met Daemon Tools
Een spel openen met Daemon Tools

Noodzakelijk

Daemon Tool Lite

instructies:

Stap 1

Als je het spel moet installeren met een virtuele schijfkopie, selecteer dan eerst het programma dat nodig is om met deze bestanden te werken. Het is beter om het hulpprogramma Daemon Tools Lite te gebruiken, omdat het gratis en gemakkelijk te vinden is. Download dit programma van de officiële website van de ontwikkelaars

Stap 2

Installeer de software door de optie "Gratis licentie" te selecteren. Nadat de installatie van de Daemon Tools-componenten is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Start het programma door op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken. Klik nu met de rechtermuisknop op het Daemon Tools-pictogram in het systeemvak. Selecteer Mount'n'Drive. Klik na het openen van een nieuw venster op de knop "Bestand toevoegen".

Stap 3

Selecteer een ISO-image of een ander bestandsformaat dat de vereiste bestanden bevat. Markeer de naam van de afbeelding in het hoofdmenu van het programma en klik op de knop "Mount". Open na het voltooien van deze procedure het menu Deze computer. Om dit te doen, kunt u de sneltoetsen Win en E gebruiken.

Stap 4

Navigeer naar de inhoud van de virtuele schijf en voer de benodigde bestanden uit om de game te installeren. Installeer de gamebestanden door het stapsgewijze menu te volgen. Start uw computer opnieuw op en start het gewenste spelbestand.

Stap 5

Als u het automatisch starten van het Daemon Tools-programma wilt uitschakelen, drukt u op de Win- en R-toetsen en voert u de opdracht msconfig in het veld dat verschijnt in. Open het tabblad Opstarten. Verwijder het pictogram uit het Daemon Tools-programma. Klik op de knop "Toepassen" en sluit het werkvenster. Selecteer in het nieuwe menu "Later opnieuw opstarten".

Populair per onderwerp