Een Schijfkopie Maken Van Daemon Tools Lite

Inhoudsopgave:

Een Schijfkopie Maken Van Daemon Tools Lite
Een Schijfkopie Maken Van Daemon Tools Lite

Video: Een Schijfkopie Maken Van Daemon Tools Lite

Video: Краткий обзор и установка игр (iso mds mdf) DAEMON TOOLS LITE (Первая часть) 2022, November
Anonim

Als u een schijfkopie moet maken en niet zeker weet welk programma u het beste kunt gebruiken, is de Daemon Tools-toepassing iets voor u. Het programma heeft de minimale en meest noodzakelijke tools voor het werken met virtuele schijven. Voor degenen die een handig en begrijpelijk programma zonder franje nodig hebben, is Daemon Tools een uitstekende keuze.

Een schijfkopie maken van Daemon Tools Lite
Een schijfkopie maken van Daemon Tools Lite

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Daemon Tools Lite-programma;
  • - Daemon Tools Pro-programma;
  • - schijf.

instructies:

Stap 1

Van alle versies van Daemon Tools is Daemon Tools Lite volledig gratis en gelicentieerd. Het werkt geweldig met alle virtuele schijfformaten. Maar het is onmogelijk om met dit programma rechtstreeks virtuele afbeeldingen te maken. Dit kan worden gedaan met behulp van Daemon Tools Pro. Maar als u niet vaak virtuele schijfimages maakt en het geen zin heeft om voor Daemon Tools Pro te betalen of als u geen tijd en zin heeft om op internet naar verschillende versies van dit programma te zoeken, kunt u het anders doen.

Stap 2

Download Daemon Tools Pro eerst van internet. U moet een gelicentieerde triviale versie downloaden met een beperkte gebruiksperiode. Installeer deze applicatie op uw computer. Start uw computer opnieuw op nadat u het hebt geïnstalleerd. Voer het programma uit. Wacht na de eerste keer opstarten terwijl Daemon Tools Pro virtuele optische stations maakt. Na het voltooien van dit proces, bevindt u zich in het hoofdmenu van het programma.

Stap 3

Plaats de schijf waarvan u een virtuele afbeelding wilt maken in het optische station van uw computer. Selecteer in het hoofdmenu van het programma "Bestand" en vervolgens - het item "Een nieuwe afbeelding maken". Selecteer in het volgende venster "Start". Het proces van het maken van een schijfkopie begint. Maak op deze manier afbeeldingen van de schijven die u nodig hebt.

Stap 4

Natuurlijk kunt u ook afbeeldingen koppelen met Tools Pro. Maar aangezien de versie triviaal is, zal het na enkele dagen werk onmogelijk worden om het programma te gebruiken. Verwijder daarna respectievelijk het programma. Download nu Daemon Tools Lite. Installeren. Tijdens het installatieproces verschijnt er een venster waarin u een betaalde of gratis licentie moet selecteren. Vink het vakje "Gratis licentie" aan. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Nu kunt u alle afbeeldingen gebruiken die u eerder hebt gemaakt. Brand ze zelfs op schijven. De gratis Daemon Tools Lite-licentie is onbeperkt geldig.

Populair per onderwerp