Hoe Daemon Tools Pro Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Daemon Tools Pro Te Verwijderen
Hoe Daemon Tools Pro Te Verwijderen

Video: Hoe Daemon Tools Pro Te Verwijderen

Video: Hoe Daemon Tools Pro Te Verwijderen
Video: Как полностью удалить DAEMON Tools Lite с компьютера 2024, Mei
Anonim

Daemon Tools Pro is een van de meest gebruikte programma's voor het werken met virtuele schijfimages. Maar als je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan Alcohol, dan moet Daemon Tools Pro worden verwijderd. Als er meerdere virtuele programma's worden geïnstalleerd, kan er immers verwarring ontstaan met virtuele schijven. Bovendien maakt u wat ruimte vrij op de harde schijf van uw computer.

Hoe daemon tools pro te verwijderen
Hoe daemon tools pro te verwijderen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - het Revo Uninstaller-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een programma te verwijderen. De eerste manier is als volgt. Klik op Begin. Ga naar het "Configuratiescherm". Zoek Programma's toevoegen of verwijderen in het Configuratiescherm. Als er een venster verschijnt met een lijst met programma's, zoek dan Daemon Tools Pro daar op. Klik met de rechtermuisknop op het programma en selecteer de optie "Verwijderen". De wizard Verwijderen wordt gestart.

Stap 2

U kunt het programma op deze manier ook verwijderen. Klik op Begin. Selecteer "Alle programma's". Zoek Daemon Tools Pro in de lijst met programma's. En onder de opties voor mogelijke acties, selecteer "Verwijderen".

Stap 3

Daarnaast kunt u gebruik maken van deze optie. Open de hoofdmap waarin Daemon Tools Pro is geïnstalleerd. Zoek het Uninstall-bestand in deze map. Het is een uitvoerbaar bestand dat verantwoordelijk is voor het verwijderen van het programma. Dubbelklik erop. Gebruik daarna de "Wizard" om het programma te verwijderen.

Stap 4

U kunt speciale software gebruiken om het te verwijderen. Het voordeel van deze methode is dat het ook alle programmaonderdelen verwijdert die bij standaardmethoden kunnen achterblijven. Download het hulpprogramma Revo Uninstaller van internet.

Stap 5

Voer het programma uit. U ziet een venster met een lijst van alle geïnstalleerde programma's. Selecteer Daemon Tools Pro. Klik met de rechtermuisknop op het programma en selecteer "Verwijderen". Selecteer vervolgens "Medium" als de verwijderingsmodus.

Stap 6

Het verwijderingsproces zal beginnen. Wanneer het venster "Registry Branches" verschijnt, vinkt u het vakje naast de regel "My Computer" aan. Klik op Verwijderen. Klik vervolgens op "Volgende". Doe hetzelfde wanneer het venster "Gevonden vermeldingen en vergeten bestanden" verschijnt. Alleen in plaats van het selectievakje naast "Deze computer" klikt u op "Alles selecteren". Ga verder. Het laatste venster van het programma verschijnt, waarin een melding verschijnt dat het volledig van uw computer is verwijderd.

Aanbevolen: