Hoe Maak Je Een Geanimeerde Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geanimeerde Ansichtkaart
Hoe Maak Je Een Geanimeerde Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Ansichtkaart
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, April
Anonim

Het moderne postbezorgingssysteem is aanzienlijk veranderd. Ondanks de mogelijkheid om een bericht per e-mail te sturen, blijven de meeste mensen oprecht blij met wenskaarten voor verjaardagen, nieuwjaar en andere feestdagen. En als het ook een flitskaart is, dan is er geen limiet aan het plezier van de ontvanger.

Hoe maak je een geanimeerde ansichtkaart
Hoe maak je een geanimeerde ansichtkaart

Noodzakelijk

  • - een computer met softwareondersteuning voor flash en internettoegang;
  • - een computerprogramma voor het maken van een ansichtkaart.

instructies:

Stap 1

Kies een thema voor je toekomstige ansichtkaart. Als dit een wenskaart is, moet u een plot maken dat overeenkomt met het onderwerp. Misschien is het onderwerp van de komende nieuwjaarsviering relevant.

Stap 2

Download en installeer Flash-animatiesoftware op uw computer. Het kan het bekende Macromedia Flash-programma zijn of elke andere alternatieve software, bijvoorbeeld Sothink SWF Quicker

Stap 3

Begin met het maken van een geanimeerde ansichtkaart. Maak het traditionele symbool van de nieuwjaarsvakantie - sneeuwvlokken. Het is beter om een donkere, bijna zwarte achtergrond te kiezen om de sneeuwvlokken er voordeliger uit te laten zien. Teken sneeuwvlokken binnen de eerder getekende rechthoek. Beweeg de rechthoek langzaam en voorzichtig om een spectaculaire illusie van beweging en vallende sneeuwvlokken te creëren. Vergeet tegelijkertijd niet dat een vloeiende beweging in het animatiebestand wordt bereikt door de doordachte rangschikking van sneeuwvlokken over het hele gebied van deze geometrische figuur

Stap 4

Verdeel de rechthoek in verschillende stukken (meestal drie tot vier stukken) Zorg ervoor dat het sneeuwvlokpatroon overeenkomt in aangrenzende scènes. Anders zal de ansichtkaart slordig blijken te zijn, lijmen en schokken van de afbeelding zal merkbaar zijn. Schakel de storyboard-modus in en zoek het laatste frame. Verwijder het door de ansichtkaartplot te sluiten en zo een "loop" of loop-effect te creëren waarin de animatie zich eindeloos herhaalt.

Stap 5

Om de beweging realistischer te maken, maakt u nog een laag waarin u ook sneeuwvlokken in een rechthoekig fragment tekent. Gebruik een perspectiefeffect. Teken kleinere sneeuwvlokken, omdat de tweede laag als achtergrond zal fungeren. Daarom moet deze over het algemeen iets kleiner zijn dan de eerste, maar tegelijkertijd breder.

Stap 6

Kies een geschikt lettertype en schrijf de gewenste tekst. Als je wilt, kun je vooraf ook een gesproken begroeting of gewoon een mooie melodie in de animatiekaart invoegen.

Aanbevolen: