Hoe Maak Je Een Geanimeerde Achtergrond?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Geanimeerde Achtergrond?
Hoe Maak Je Een Geanimeerde Achtergrond?

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Achtergrond?

Video: Hoe Maak Je Een Geanimeerde Achtergrond?
Video: HOE zet je een VIDEO als ACHTERGROND? Live Achtergrond! Makkelijk u0026 SUPER LEUK! pt2. 2024, Maart
Anonim

Het is veel prettiger om naar een geanimeerde bureaubladachtergrond te kijken dan naar zijn statische tegenhanger. Geanimeerde achtergronden zijn in ontwikkeling sinds de geboorte van het besturingssysteem Windows 98. Het was een html-bestand met gif-afbeeldingen (animatieformaat). Natuurlijk worden er tegenwoordig nieuwe technologieën voor desktopanimatie gemaakt, dus html-animatie loopt ver achter op nieuwe ontwikkelingen.

Hoe maak je een geanimeerde achtergrond?
Hoe maak je een geanimeerde achtergrond?

Noodzakelijk

Windows Vista Ultimate-besturingssysteem, Windows DreamScene-software

instructies:

Stap 1

Nieuwe ontwikkelingen kunnen worden beschouwd als het maken van animatie met behulp van het Windows DreamScene-programma. Met dit hulpprogramma kunt u een animatie van het bureaublad maken en de achtergrond op de achtergrond van het programma uitvoeren. U kunt niet alleen uw favoriete foto's, maar ook elke video instellen als achtergrondafbeelding van uw bureaublad. Het programma is een aanvulling op de besturingssysteemkit. Als een dergelijk programma niet beschikbaar is op uw computer, raadpleeg dan de Windows Update-webbron.

Stap 2

Om dit programma van de Microsoft-website te downloaden, klikt u op het menu Start, selecteert u Alle programma's en vervolgens Windows Update. Klik op de knop Beschikbare add-ons weergeven, vink Windows DreamScene aan en klik vervolgens op Installeren. Als u een beheerderswachtwoord moet invoeren, voert u dit in het overeenkomstige veld in. Vergeet niet om uw computer opnieuw op te starten na het downloaden van nieuwe updates.

Stap 3

Wanneer uw computer opstart, klikt u op het menu Start, selecteert u Configuratiescherm, vervolgens Vormgeving en persoonlijke instellingen, vervolgens Persoonlijke instellingen en Bureaubladachtergrond. Selecteer Windows DreamScene-inhoud en kies vervolgens een geschikte video voor op uw bureaublad. Om nieuwe video's aan de programmacatalogus toe te voegen, klikt u op de knop "Bladeren".

Aanbevolen: