Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Op Een Computer
Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Op Een Computer
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is er een enorme verscheidenheid aan geschenken en souvenirs. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: massakarakter. Om een echt uniek geschenk te vinden, moet u voldoende tijd en vaak financiële middelen besteden. De optimale oplossing voor het probleem ligt echter, net als al het ingenieuze, aan de oppervlakte - je hoeft alleen maar een ansichtkaart op een computer te maken, in een enkele kopie.

Hoe maak je een ansichtkaart op een computer
Hoe maak je een ansichtkaart op een computer

instructies:

Stap 1

Breng je idee over op een gewoon vel papier. Dit is niet moeilijk om te doen, zelfs zonder tekenvaardigheid. Een schets wordt meestal schematisch aangebracht en is nodig om de volgende fasen te voltooien, als een visuele belichaming van het idee.

Stap 2

Gebruik een willekeurige grafische editor om de schets op de monitor opnieuw te maken. Beginners wordt aangeraden om het eenvoudigste grafische programma Paint te gebruiken, waarmee je kleurrijke tekeningen kunt maken en dat heel gemakkelijk te gebruiken is. Gebruikers met meer vertrouwen kunnen hun ideeën tot leven brengen met geavanceerdere grafische editors zoals Corel Draw.

Stap 3

Bedenk van tevoren een felicitatietekst (u kunt elk gedicht gebruiken), maar het is beter om uw eigen gedicht te schrijven en de tekst vervolgens in de afbeelding zelf te typen met een speciale tekstfunctie of in de Word-teksteditor, waarmee u u om het gewenste lettertype te kiezen. Selecteer, kopieer en plak de begroeting in je schetstekening.

Stap 4

Bewerk de resulterende versie van de afbeelding en breng het idee tot een logische conclusie. Als de monitor precies het idee weergeeft dat oorspronkelijk is bedacht, slaat u het resulterende bestand op.

Stap 5

Print de ansichtkaart op een kleurenprinter met mat A4-fotopapier. Als er thuis geen printer is, kan de resulterende ansichtkaart in elke fotostudio worden afgedrukt, met alleen een kleine flashkaart met het benodigde bestand.

Stap 6

Geef het aan degene voor wie besloten is een ansichtkaart op de computer te maken. Niets kan meer behagen dan een geschenk dat uniek is in zijn essentie en speciaal is gemaakt voor een specifieke persoon.

Aanbevolen: