Hoe De Grootte Van Foto's Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Foto's Te Verkleinen
Hoe De Grootte Van Foto's Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van Foto's Te Verkleinen

Video: Hoe De Grootte Van Foto's Te Verkleinen
Video: Afbeeldingen verkleinen, uitsnijden en comprimeren | Photoshop en Afbeeldingen 2024, Mei
Anonim

Als de map met foto's op uw computer enorm is geworden en blijft groeien, kunt u de grootte verkleinen door de foto's te verkleinen. Met behulp van een speciaal programma kan dit snel en eenvoudig.

Hoe de grootte van foto's te verkleinen
Hoe de grootte van foto's te verkleinen

instructies:

Stap 1

Een redelijk handige oplossing voor het batchgewijs wijzigen van afbeeldingen is te vinden op de website van de ontwikkelaars van het Batch Picture Resizer-programma op www.softorbits.ru. Het programma maakt het bijna in "één klik" mogelijk om de resolutie van afbeeldingen uit de geselecteerde map te wijzigen, waarbij de werkelijke grootte van de foto's wordt vergroot of verkleind

Stap 2

Download de gratis versie van het programma op de website en installeer het op uw computer. Voer het programma uit na installatie en klik op de knop Map toevoegen. Selecteer de map met de foto's op uw computer waarvan u het formaat wilt wijzigen.

Stap 3

Stel een nieuwe grootte voor de afbeeldingen in door de breedte en hoogte van de afbeeldingen op te geven in de overeenkomstige velden. Schakel het selectievakje Beeldverhouding behouden in om te voorkomen dat de afbeeldingen hun proporties verliezen en klik op de knop Start. Het conversieproces begint, waarna u wordt gevraagd om de map met de foto's in het nieuwe formaat te openen.

Aanbevolen: