Hoe Yandex Bar Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Yandex Bar Terug Te Sturen
Hoe Yandex Bar Terug Te Sturen

Video: Hoe Yandex Bar Terug Te Sturen

Video: Hoe Yandex Bar Terug Te Sturen
Video: how yandex browser 2024, Mei
Anonim

Yandex. Bar is een paneel voor een internetbrowser met een aantal tools die het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot bronnen, informatie te zoeken en de gebruiker tijd te besparen. Als Yandex. Bar niet langer in uw browservenster wordt weergegeven, kunt u deze op verschillende manieren terugkrijgen.

Hoe Yandex Bar terug te sturen
Hoe Yandex Bar terug te sturen

instructies:

Stap 1

Als Yandex. Bar is geïnstalleerd, maar plotseling niet meer wordt weergegeven, controleer dan de instellingen van de add-on voor uw browser. Selecteer dus in Mozilla Firefox het item "Add-ons" in het menu "Extra", in het geopende venster gaat u naar het gedeelte "Extensies". Zoek de add-on Yandex. Bar in de lijst en klik op de knop Inschakelen in de regel met de naam van de add-on. Start uw browser opnieuw. In Internet Explorer wordt het beheervenster van add-ons opgeroepen via het menu "Extra" en het item "Add-ons".

Stap 2

Als Yandex. Bar is ingeschakeld, maar u de vereiste werkbalk nog steeds niet ziet, klikt u met de rechtermuisknop op het bovenste of onderste paneel in het browservenster. Zorg ervoor dat een markering is geselecteerd in het contextmenu tegenover het item Yandex. Bar. Of selecteer in het menu "Beeld" het item "Werkbalken" en vink het subitem "Yandex. Bar" aan. Als al het andere faalt, installeert u de invoegtoepassing opnieuw.

Stap 3

Het installeren van de add-on voor verschillende browsers volgt hetzelfde principe. U hoeft alleen de versie te kiezen die bij uw browser past (Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, enzovoort). Open de Yandex-startpagina. Klik in de linkerbovenhoek op de link "Install Yandex. Bar".

Stap 4

De website zal automatisch proberen de add-on in de browser te installeren. Accepteer de installatie, wacht tot deze is voltooid en start uw internetbrowser opnieuw. Als u de linkstring niet in uw browservenster ziet, gaat u naar bar.yandex. Gebruik een zoekmachine om de webpagina te vinden die overeenkomt met uw browser.

Stap 5

Voor Internet Explorer is dit https://bar.yandex.ru/ie, voor Mozlla Firefox - https://bar.yandex.ru/firefox, voor Opera - https://bar.yandex.ru/opera. In het midden van de pagina is er een knop "Install Yandex. Bar", klik erop en wacht tot de download is voltooid. Start uw browser opnieuw.

Aanbevolen: