Hoe Kom Je Erachter Wie Wat Doet Op De Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Wat Doet Op De Computer
Hoe Kom Je Erachter Wie Wat Doet Op De Computer

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Wat Doet Op De Computer

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Wat Doet Op De Computer
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, Maart
Anonim

Velen van ons brengen graag tijd door achter de computer. Dit is niet verwonderlijk, want elk jaar dringt technologie meer en meer door in ons leven. Sommige werkzaamheden kunnen niet meer worden gedaan zonder de hulp van een pc, dus bijna elk modern gezin probeert een computer te krijgen en leert kinderen al van kinds af aan hoe ze ermee moeten werken. Zoals u weet, is er veel verschillende informatie op internet, nuttig en niet erg nuttig. In dit verband kan iemand de wens hebben om erachter te komen wat de ander aan het doen is op de computer. Daar is niets mis mee, want soms moet je bijvoorbeeld de zorgvuldigheid van het werk van medewerkers controleren of wil je achter de computer weten wat het kind doet. Wat als hij een probleem heeft dat dringend moet worden aangepakt, maar hij durft het zijn ouders niet te vertellen?

Hoe kom je erachter wie wat doet op de computer
Hoe kom je erachter wie wat doet op de computer

instructies:

Stap 1

Om informatie te krijgen over het gebruik van de computer, moet u een van de programma's voor geheime bewaking van de pc downloaden en installeren. Tegenwoordig zijn er veel vrij eenvoudige programma's: NeoSpy, Actual Spy, op het lokale netwerk - LanAgent.

Stap 2

Het meest populair is het NeoSpy-programma, dat veel functies heeft waarmee u de pc-gebruiker discreet kunt volgen. Ten eerste kunt u nauwkeurig te weten komen over het tijdstip van het starten en installeren van alle programma's, over het maken, bewerken en verwijderen van bestanden, over de weergave van systeemmappen door de gebruiker.

Stap 3

Ten tweede kun je met dit programma periodiek screenshots maken. NeoSpy slaat alle tekst die op het toetsenbord is getypt op in een apart bestand (werkt als keylogger). Met deze functie kunt u eenvoudig alle gebruikerswachtwoorden voor verschillende bronnen krijgen. Daarnaast heeft NeoSpy een mechanisme voor het onderscheppen van wachtwoorden bij het invoeren van het Windows-besturingssysteem (zelfs het beheerderswachtwoord!).

Stap 4

Ten derde slaat het programma het klembord op, wat ook erg belangrijk is.

Aanbevolen: