Hoe Kom Je Erachter Wat Hardware Waard Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wat Hardware Waard Is?
Hoe Kom Je Erachter Wat Hardware Waard Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wat Hardware Waard Is?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wat Hardware Waard Is?
Video: What Hardware Is In Your Computer? See Here... 2024, Mei
Anonim

Weten wat er in uw computer zit, is altijd handig, en niet alleen wanneer u een nieuw onderdeel koopt vanwege de compatibiliteit met het oude. Met deze informatie kunt u altijd de prestaties van uw pc berekenen.

Hoe kom je erachter wat hardware waard is?
Hoe kom je erachter wat hardware waard is?

Het is nodig

  • PC Wizard-programma;
  • Computerbeheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale programma's die relevante informatie bieden om erachter te komen wat voor soort hardware zich in de systeemeenheid bevindt. Bijvoorbeeld: PC Wizard, EVEREST, Systeemspecificatie, GPU-Z. De laatste twee hebben geen Russische interface (alleen amateur Russifiers), EVEREST is een uitgeklede gratis versie en biedt niet alle functionaliteit gratis. Systeemspecificaties kunnen informatie over een computer weergeven zonder installatie. GPU-Z is een van de meest populaire programma's van dit soort, in staat om een lijst van uw hardware in een html-bestand weer te geven. Al deze programma's zijn gemakkelijk vrij te vinden op internet. Laten we nu eens kijken hoe we erachter kunnen komen welke hardware de moeite waard is met behulp van het PC Wizard-programma.

Stap 2

Download en installeer het programma. We starten het met beheerdersrechten.

Stap 3

We wachten op het programma om het systeem te analyseren.

Stap 4

Standaard worden het tabblad "Hardware" en het subitem "Algemene informatie" onmiddellijk geopend.

Hier ziet u de namen van de belangrijkste componenten van uw pc, zoals videoadapter, processor, moederbord, enz.

Stap 5

Aan de linkerkant, in de kolom met pictogrammen, kunt u andere subitems van het tabblad selecteren en meer gedetailleerde informatie over elk onderdeel afzonderlijk vinden. In een apart venster met informatie over de processor worden bijvoorbeeld de cache, spanning, frequentie, aantal kernen en andere parameters weergegeven.

Stap 6

Wanneer geminimaliseerd, gaat het programma naar de lade en op de achtergrond, boven de vensters, worden de temperatuur en het voltage van sommige componenten weergegeven.

Aanbevolen: