Hoe Adblock Plus In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Adblock Plus In Te Stellen
Hoe Adblock Plus In Te Stellen

Video: Hoe Adblock Plus In Te Stellen

Video: Hoe Adblock Plus In Te Stellen
Video: AdBlock Plus - бесплатный блокировщик рекламы 2024, April
Anonim

Adblock Plus is een add-on voor Mozilla Firefox waarmee u pop-ups kunt blokkeren terwijl u op internet surft. Het helpt om vervelende advertenties te verwijderen en het laden van websites te versnellen.

Hoe adblock plus in te stellen
Hoe adblock plus in te stellen

instructies:

Stap 1

… Open Mozilla Firefox om Adblock Plus toe te voegen. Voer de link in de adresbalk in https://addons.mozilla.org/en/firefox/addon/adblock-plus/. Klik vervolgens op de knop Nu downloaden. Wacht tot de plug-in is geladen en start de browser opnieuw.

Stap 2

Ga vervolgens naar het menu "Extra", selecteer het item "Add-ons". Ga naar het tabblad "Extensies", selecteer het Addblock Plus item. Klik vervolgens op de knop "Instellingen".

Stap 3

Klik op de knop "Filter toevoegen" om handmatig een filter toe te voegen, of u kunt een standaard abonnement selecteren, de abonnementskeuze wordt direct aangeboden nadat u de extensie heeft geïnstalleerd. Klik op de knop "Nog een abonnement toevoegen", in het dialoogvenster dat verschijnt, klik op de link "Bekijk alle bekende abonnementen".

Stap 4

Selecteer vervolgens op de pagina die wordt geopend een Russisch abonnement om Adblock Plus te configureren. Als de meeste webpagina's die u bekijkt Amerikaans zijn, kies dan voor een Amerikaans abonnement. Of selecteer meerdere abonnementen. Markeer degene die je nodig hebt, klik op de link Abonneren. Klik vervolgens in het volgende venster op de knop "OK" De initiële installatie van de Adblock Plus-add-on is voltooid.

Stap 5

Ga naar de gewenste site en blokkeer onnodige inhoud, bijvoorbeeld vervelende banneradvertenties. Druk op de toetscombinatie Ctrl + Shift + h en u wordt gevraagd om het te verwijderen element te selecteren, selecteer het op de site en het wordt geblokkeerd. Op deze manier kunt u zowel afzonderlijke banners als hele advertentieblokken verwijderen.

Stap 6

U kunt ook met de rechtermuisknop op de banner klikken en de opdracht "AdBlock Plus-blokafbeelding" selecteren in het pop-upmenu dat verschijnt. U kunt ook een regel maken om banners van één enkele bron te blokkeren. Om dit te doen, voert u in het filter het adres in waarvan u voornamelijk banners blokkeert, vervangt u de laatste tekens door een asterisk.

Aanbevolen: