Opstartprogramma's Annuleren

Inhoudsopgave:

Opstartprogramma's Annuleren
Opstartprogramma's Annuleren

Video: Opstartprogramma's Annuleren

Video: Opstartprogramma's Annuleren
Video: GIGATweaker 2024, April
Anonim

Met Autostart kunt u automatisch de programma's starten die u nodig hebt onmiddellijk nadat het besturingssysteem is opgestart. Antivirusprogramma's zijn bijvoorbeeld altijd aan het opstarten.

Opstartprogramma's annuleren
Opstartprogramma's annuleren

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit waarvoor u het opstarten wilt annuleren. Ga naar de instellingen van dit programma (menu "Instellingen" of "Extra", als er tabbladen zijn, selecteer dan het tabblad "Algemeen" en zoek daar het item "Laden / uitvoeren met Windows" of "Opstarten". naast deze optie en klik op de knop "Toepassen" en "OK".

Stap 2

Verwijder bestanden bij het opstarten met Verkenner. Bestanden en programma's die aan het opstarten zijn toegevoegd door hun snelkoppelingen naar het hoofdmenu te kopiëren, kunnen als volgt uit het opstarten worden verwijderd: open het contextmenu op de Start-knop, selecteer Verkenner. Selecteer de map "Toepassingen" in het linkerdeel van het venster en vervolgens "Opstarten". Selecteer de snelkoppeling van het programma waarvoor u autostart wilt annuleren, selecteer het en druk op de "Del"-toets, of open het contextmenu erop en selecteer het item "Verwijderen", bevestig vervolgens de verwijdering door op "Ok" te klikken.

Stap 3

U kunt het programma vanaf het opstarten verwijderen met het Windows-besturingssysteem. Ga naar het hoofdmenu-item "Uitvoeren" en typ daar het commando "Msconfig". Deze opdracht roept een venster op dat de instellingen van het besturingssysteem bevat. Ga naar het tabblad "Opstarten". Dit tabblad geeft een overzicht van alle programma's die met het systeem zijn geladen en het pad naar het programmabestand. Selecteer het programma waarvoor u het opstarten wilt uitschakelen. Schakel het selectievakje naast de naam van het programma uit en klik op de knop "OK". Er verschijnt een venster met een bericht dat de wijzigingen pas van kracht worden nadat het systeem opnieuw is opgestart. Selecteer "Afsluiten zonder opnieuw op te starten" als u wilt blijven werken. Als dat niet het geval is, kiest u Nu opnieuw opstarten. Na het opnieuw opstarten verschijnt een bericht dat de systeeminstellingen zijn gewijzigd, klik op de knop "OK". Op dezelfde manier als bij het annuleren van het opstarten, kunt u het herstellen.

Stap 4

Voer het Ссlean-programma uit, selecteer de knop "Opstarten" aan de linkerkant, selecteer het programma dat u van het opstarten wilt verwijderen uit de lijst aan de rechterkant, open het contextmenu erop en selecteer het item "Verwijderen".

Aanbevolen: