Hoe Windows Bootloader Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Bootloader Te Installeren
Hoe Windows Bootloader Te Installeren

Video: Hoe Windows Bootloader Te Installeren

Video: Hoe Windows Bootloader Te Installeren
Video: Не Загружается Компьютер, ОШИБКА Window Boot Manager Has Been Blocked by the Current Security Policy 2024, Mei
Anonim

Om het besturingssysteem met succes te installeren, moet u eerst een opstartbare schijf maken. Voor het correct opnemen van dergelijke schijven is het beter om speciale programma's te gebruiken.

Hoe Windows bootloader te installeren
Hoe Windows bootloader te installeren

Noodzakelijk

DVD-schijf

instructies:

Stap 1

Zoek en download eerst de installatieschijfkopie van Windows. Als je al zo'n schijf tot je beschikking hebt, maak er dan een image van. Gebruik hiervoor het programma Alcohol Soft of Daemon Tools (behalve de Lite-versie).

Stap 2

Bereid nu een lege dvd voor en monteer deze in uw schijf. Als u de voltooide afbeelding van de installatieschijf niet hoeft te wijzigen of extra bestanden (stuurprogramma's) hoeft toe te voegen, gebruik dan het eenvoudige gratis programma Iso File Burning.

Stap 3

Voer dit hulpprogramma uit. Klik op de knop Bladeren en selecteer het eerder gedownloade afbeeldingsbestand. Selecteer nu de brandsnelheid van de schijf. Houd er rekening mee dat voor het succesvol afspelen van een toekomstige opstartbare schijf met een willekeurig station, het wordt aanbevolen om de minimale schrijfsnelheid te selecteren. Klik op de knop ISO branden en wacht terwijl de Windows-bootloader is gemaakt.

Stap 4

Als u de inhoud van de afbeelding wilt wijzigen of extra programma's op de installatieschijf wilt opnemen, gebruikt u het hulpprogramma Nero Burning Rom. Installeer de juiste versie van deze software voor uw besturingssysteem. Soms is het voor een stabiele werking van Nero nodig om de Visual C++- en DirectX-databases bij te werken.

Stap 5

Start Nero Burning Rom en selecteer DVD-Rom (Boot) in de linkerkolom. Dit opent een venster met de titel "Nieuw project". Selecteer het tabblad Downloaden. Vink het vakje naast het item "Beeldbestand" aan en selecteer het gewenste bestand voor opname.

Stap 6

Klik nu op de knop "Nieuw". Voeg de benodigde programma's toe aan de toekomstige schijf door bestanden van het rechtermenuvenster naar het linkermenu te verplaatsen. Zodra de bestanden klaar zijn om de schijf te branden, klikt u op de knop Branden.

Stap 7

Vink in het nieuwe venster de vakjes aan naast de volgende items: "Branden", "Schijf voltooien" en "Gegevens controleren na branden". Stel de gewenste schrijfsnelheid in en klik op de knop "Branden". Wacht tot het brandproces van de Windows-opstartschijf is voltooid.

Aanbevolen: