Hoe Windows 7 Te Verwijderen En Windows XP Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Te Verwijderen En Windows XP Te Installeren
Hoe Windows 7 Te Verwijderen En Windows XP Te Installeren

Video: Hoe Windows 7 Te Verwijderen En Windows XP Te Installeren

Video: Hoe Windows 7 Te Verwijderen En Windows XP Te Installeren
Video: Как удалить Windows XP и поставить Windows 7? 2024, Mei
Anonim

Het opnieuw installeren van Windows is van invloed op elke pc-gebruiker. Als u de diensten van een wizard gebruikt, geeft u extra geld uit, wat kan worden vermeden, omdat het installeren van een nieuw systeem vrij eenvoudig is.

Windows XP-logo
Windows XP-logo

Om het Windows-systeem opnieuw te installeren, hebt u nodig: een schijf of een flashstation, een systeem dat is gedownload van internet. Daarna moet u uw systeem branden op de media die u besluit te gebruiken. Voor zowel de schijf als de flashdrive is er een groot aantal programma's waarmee u de Windows-image kunt branden. Het meest populair was het UltraISO-programma waarmee je zowel een schijf als een USB-drive kunt branden.

Welk systeem je kiest voor XP, 7.8 is aan jou, het belangrijkste is dat het overeenkomt met de kenmerken van je computer. U kunt de kenmerken vinden in de eigenschappen van het pictogram Deze computer.

Brand Windows XP op schijf

Nadat u het UltraISO-programma hebt geopend, moet u een afbeelding van uw schijf uit het bestandssysteem selecteren, meestal wordt de bestandsextensie geleverd in het.iso-formaat. Selecteer nu het menu "schijfkopie branden" om de afbeelding naar een USB-flashstation te schrijven en het menu "schijfkopie branden" om de afbeelding naar een schijf te schrijven. Nadat de succesvolle opname is geslaagd, kunt u verder gaan met de volgende belangrijke stappen om het Windows-systeem opnieuw te installeren.

Vergeet na het voltooien van de voorbereidende voorbereiding niet om de informatie over te zetten naar een ander medium, anders kunt u deze kwijtraken, omdat bij het opnieuw installeren niet alleen de C-schijf, die meestal wordt geformatteerd, maar ook de hele harde schijf van uw computer kan worden gewist.

Werken in het bios-menu komt erop neer dat je de sleutel moet vinden die het menu van aangesloten apparaten oproept. Meestal is dit Esc, F12, F10. Deze toetsen zijn ook te zien aan de onderkant van het scherm wanneer de computer opstart.

Direct Windows XP installeren

Meestal hoeft u Windows 7 of een ander systeem niet eerst van uw computer te slopen, omdat het installatieprogramma zelf u zal helpen dit probleem op te lossen. Hiervoor wordt u tijdens de installatie gevraagd om de installatiemethode te selecteren: Surface of Full. U moet "Volledig" selecteren, er zal een vermelding zijn "voor gevorderde gebruikers". Nadat u een keuze hebt gemaakt, wordt u aangeboden om verschillende hoofdschijven te formatteren, misschien zijn er logische, u moet de schijf selecteren die eerder de bestanden van het Windows-systeem bevatte.

Nadat de schijf is geformatteerd, met behulp van de aanwijzingen van het installatieprogramma, zou u Windows vrij eenvoudig moeten kunnen installeren. Zodra het systeem is verzonden, moet u de stuurprogramma's en programma's installeren.

Houd er rekening mee dat programma's bepaalde eigenschappen hebben en om een aantal redenen mogelijk niet beschikbaar zijn, dus lees de specificaties aandachtig door. Let op de bitness van uw systeem, u kunt dit zien tijdens het installeren van het systeem of in de eigenschappen van "Deze computer".

DriversPack is een van de meest populaire chauffeursaanbieders die er zijn. DriversPack heeft een betaalde en een gratis versie.

Het is raadzaam om de stuurprogramma's te installeren die u bij de computer hebt gekregen, als die er niet zijn, kunt u DriversPack gebruiken. DriversPack kan de software leveren die u nodig hebt om te draaien.

Aanbevolen: