Hoe Windows Vista Bootloader Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Vista Bootloader Te Repareren
Hoe Windows Vista Bootloader Te Repareren

Video: Hoe Windows Vista Bootloader Te Repareren

Video: Hoe Windows Vista Bootloader Te Repareren
Video: Технический совет Windows: загрузчик 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om Windows Vista te herstellen naar een werkende staat als het niet opstart. Meestal wordt een installatieschijf gebruikt om het proces te vergemakkelijken, maar indien nodig kunt u zonder.

Hoe Windows Vista Bootloader te repareren
Hoe Windows Vista Bootloader te repareren

Noodzakelijk

Windows Vista-schijf

instructies:

Stap 1

Zet eerst uw computer aan en druk op de F8-toets nadat het apparaat is opgestart vanaf de harde schijf. Dit is nodig om het menu Geavanceerde opstartopties weer te geven. Selecteer Laatst bekende goede configuratie uitvoeren. Soms helpt het om de wijzigingen in het systeem die de crash hebben veroorzaakt ongedaan te maken.

Stap 2

Als deze methode niet werkte, maar u neemt aan dat het systeem niet opstart vanwege onjuiste stuurprogramma's voor de videokaart, selecteert u in het menu met extra opstartopties het item "Videomodus inschakelen met lage resolutie (640x480)". Wacht even totdat de computer het systeem opstart met de nieuwe instellingen voor de videoadapter.

Stap 3

Als deze optie niet het gewenste resultaat oplevert, selecteert u 'Problemen met computerproblemen oplossen'. Wacht tot het geopende programma is voltooid en de melding "Foutcorrectie voltooid" verschijnt. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, selecteert u "Windows normaal starten".

Stap 4

Als deze methode er niet in is geslaagd om systeemfouten te herstellen, selecteert u Windows Veilige modus. Nadat u het systeem in deze modus hebt opgestart, start u het herstelproces. Helaas is deze methode alleen geschikt als u eerder herstelcontrolepunten heeft gemaakt of als het systeem dit proces automatisch heeft uitgevoerd.

Stap 5

Gebruik de installatieschijf van Windows Vista. Het is beter om een schijf te gebruiken die een vergelijkbare versie van Windows Vista bevat. Druk aan het begin van het opstarten op F8 en selecteer DVD-Rom. Wacht tot er een venster verschijnt met het item "Geavanceerde herstelopties" en ga ernaartoe. Selecteer de optie Opstartherstel. Voltooi deze procedure door op de knop "Doorgaan" te klikken. Start uw computer opnieuw op en probeer het besturingssysteem op de gebruikelijke manier in te voeren.

Aanbevolen: