Hoe De Screensaver Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Screensaver Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Hoe De Screensaver Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe De Screensaver Van Het Bureaublad Te Verwijderen

Video: Hoe De Screensaver Van Het Bureaublad Te Verwijderen
Video: How To Turn Off Screensaver In Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Naast het aanpassen van de gewenste schermbeveiliging voor uw bureaublad, kunt u de schermbeveiliging op uw systeem ook uitschakelen. Om deze instellingen uit te voeren, biedt Windows een speciale sectie die verantwoordelijk is voor de grafische weergave van het bureaublad en de monitor als geheel.

Hoe de screensaver van het bureaublad te verwijderen
Hoe de screensaver van het bureaublad te verwijderen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Laten we eerst eens kijken wat een screensaver op het bureaublad van een computer is. Deze functie wordt automatisch ingeschakeld wanneer de computer lange tijd niet wordt gebruikt. De periode waarna het splashscreen wordt getoond kan door de gebruiker zelf worden ingesteld. De gebruiker kan ook de weergave van persoonlijke afbeeldingen configureren als een opstartscherm en deze helemaal uitschakelen. Laten we dit allemaal in wat meer detail bespreken.

Stap 2

Het installeren en configureren van de weergave van uw eigen opstartscherm. Laten we als voorbeeld een diavoorstelling bekijken. De screensaver zal verschijnen zodat wanneer geactiveerd, de door de gebruiker gedefinieerde afbeeldingen op het bureaublad worden weergegeven. Om dit te doen, moet u deze stappen volgen. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer de sectie "Eigenschappen". Er wordt een venster geopend met een reeks tabbladen, waaronder het tabblad "Screensaver". Open het door er met de linkermuisknop op te klikken. Selecteer in het vak Screensaver Presentatie Mijn afbeeldingen en klik op de knop Opties. Stel het adres in van de map waaruit het systeem in de toekomst afbeeldingen zal maken voor weergave. Stel de gewenste instellingen in en klik na het opslaan van de wijzigingen op de knop "Toepassen". Na de opgegeven time-out start de weergave van afbeeldingen uit de eerder opgegeven map.

Stap 3

Schermbeveiliging uitschakelen. Om het opstartscherm uit te schakelen, moet u hetzelfde menu openen als in het vorige geval. Het enige verschil is dat u in het veld "Screensaver" de optie "Nee" moet instellen en de wijzigingen moet opslaan. Op deze manier kunt u het opstartscherm van uw bureaublad verwijderen.

Aanbevolen: