Hoe Bevriezen Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Bevriezen Op Te Lossen?
Hoe Bevriezen Op Te Lossen?

Video: Hoe Bevriezen Op Te Lossen?

Video: Hoe Bevriezen Op Te Lossen?
Video: 10 Dingen waarvan je niet wist dat je lichaam dat kon doen 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk het meest voorkomende en meest vervelende probleem voor gebruikers met een computer is het vastlopen, wat vaak geen duidelijke reden heeft. In dit opzicht zijn zowel ervaren als beginnende gebruikers constant bezig met nadenken over hoe ze de onredelijke bevriezing van de computer kunnen elimineren en deze weer stabiel kunnen maken. Er kunnen veel redenen zijn om te bevriezen, en in dit artikel leert u over enkele ervan en hoe u ze kunt oplossen.

Hoe bevriezen op te lossen?
Hoe bevriezen op te lossen?

instructies:

Stap 1

Ga naar Start> Uitvoeren en typ msconfig in het venster. In het systeemconfiguratievenster dat wordt geopend, opent u het tabblad "Geavanceerd" en schakelt u snel afsluiten van het systeem uit. Als Fast Shutdown juist was uitgeschakeld, probeer het dan aan te zetten. Schakel in hetzelfde venster in het gedeelte "Opstarten" de selectievakjes uit van de programma's die u niet hoeft te starten bij het opstarten wanneer het systeem is ingeschakeld.

Stap 2

Open het bestand system.ini en voeg de volgende parameter toe in de sectie [386Enh]: PagingFile = C: WINDOWSwin386.swp.

Stap 3

Het is mogelijk dat uw antivirusprogramma de bevriezing veroorzaakt. Probeer uw antivirusprogramma te wijzigen en kijk of het systeem vastloopt.

Stap 4

Open de eigenschappen voor netwerkverbindingen en schakel onder Bestands- en printerdeling voor Microsoft-netwerken de LM-waarschuwing uit. De reden voor de bevriezing kan niet alleen het instellen van netwerkverbindingen zijn, maar ook een trage netwerkkaart (bijvoorbeeld Realtek). Probeer de netwerkkaartstuurprogramma's opnieuw te installeren en verwijder de onjuiste opstart- en afsluitschermbeveiligingen van Windows als u deze hebt geïnstalleerd in plaats van de originele systeemschermbeveiligingen.

Stap 5

Schakel het geluidsschema uit in de geluidsinstellingen van uw computer.

Stap 6

U kunt geavanceerd energiebeheer ook uitschakelen in het BIOS en IRQ toewijzen voor USB inschakelen in CMOS Setup. Het is over het algemeen ook handig om het BIOS bij te werken en de stuurprogramma's van de grafische kaart opnieuw te installeren. De instellingen van de CMOS Setup kunnen worden teruggezet naar de oorspronkelijke instelling.

Stap 7

Vergeet niet om uw computer tijdig te verwijderen van afval - verwijder onnodige tijdelijke bestanden en mappen, en maak ook het register schoon van fouten en onjuiste bestanden met behulp van speciale hulpprogramma's (bijvoorbeeld CCleaner).

Stap 8

Schakel het stuurprogramma voor de pc-luidspreker uit door het bestand system.ini te openen en de regel wave = speaker.drv te verwijderen.

Stap 9

Gebruik geen Internet Explorer om toegang te krijgen tot internet - gebruik veiligere en snellere browsers.

Stap 10

Ten slotte kan een volledige herinstallatie van het besturingssysteem, die nodig is als uw systeem al enkele jaren functioneert en vervanging en update vereist, u bevriezing van bevriezing voorkomen. Misschien kunnen sommige van deze acties u helpen het probleem van het vastlopen van de computer op te lossen.

Aanbevolen: