Wat Te Doen Als De Game Een Schijf Vereist?

Wat Te Doen Als De Game Een Schijf Vereist?
Wat Te Doen Als De Game Een Schijf Vereist?

Video: Wat Te Doen Als De Game Een Schijf Vereist?

Video: ASMR oorreiniging en gehoortest (Nederlandse ondertiteling)💎 2022, December
Anonim

Veel makers van computerspellen implementeren bepaalde beveiligingssystemen. Sommigen van hen laten het spel niet draaien zonder dat de originele dvd in het station is geplaatst.

Wat te doen als de game een schijf vereist?
Wat te doen als de game een schijf vereist?

Als je een bepaald spel probeert te starten, verschijnt er meestal een bericht waarin je wordt gevraagd een schijf te plaatsen. In dergelijke situaties wordt het aanbevolen om speciale emulatorprogramma's te gebruiken. Installeer het hulpprogramma Alcohol Soft. Zorg er vooraf voor dat dit programma compatibel is met uw besturingssysteem.

Start de computer opnieuw op nadat de installatie van de programmacomponenten is voltooid. Open de lade van het dvd-station en plaats de schijf met de spelbestanden erin. Voer het programma Alcohol Soft uit. Open het menu Virtuele schijven en klik op de knop Toevoegen. Geef in het menu dat wordt geopend het nummer 1 op en klik op de knop "OK". Ga nu naar het menu Afbeelding maken.

Selecteer het dvd-station waarin de gewenste schijf is geïnstalleerd. Specificeer de parameters van het toekomstige bestand. Sta lange namen toe en zorg ervoor dat u overslaande fouten uitschakelt. Klik volgende". Selecteer de map waarin het gegenereerde ISO-bestand wordt opgeslagen. Voer de naam in. Klik op de knop Maken. Wacht terwijl het programma klaar is met het lezen van de schijf en het maken van de ISO-image. De duur van dit proces hangt af van de snelheid van uw computer en de parameters van de gebruikte schijf.

Wanneer de beeldbewerking is voltooid, verwijdert u de schijf uit het station. Open het hoofdmenu van het programma Alcohol Soft en klik met de rechtermuisknop op de naam van het gemaakte ISO-bestand. Als het niet wordt weergegeven in het werkmenu, klikt u op de knop "Zoeken" en geeft u de map op waarin de ISO-afbeelding is opgeslagen. Selecteer "Monteren op apparaat".

Geef in het vervolgkeuzemenu de eerder gemaakte virtuele schijf op. Wacht tot de virtuele schijf is gemaakt en gedefinieerd. Start het spel en geniet van het proces. U kunt het hulpprogramma Daemon Tools gebruiken om een ​​afbeelding te maken en deze vervolgens te gebruiken. Houd er rekening mee dat niet alle moderne gelicentieerde schijven zich gemakkelijk lenen voor het beeldverwerkingsproces.

Populair per onderwerp