Waar Xlive Dll Invoegen

Inhoudsopgave:

Waar Xlive Dll Invoegen
Waar Xlive Dll Invoegen

Video: Waar Xlive Dll Invoegen

Video: Waar Xlive Dll Invoegen
Video: Простой способ устранения ошибки отсутствует xlive.dll 2024, Mei
Anonim

Xlive.dll is een functiebibliotheekbestand voor de Microsoft X-Live Games-service, die verantwoordelijk is voor het starten van een account voor moderne online games. Zelfs als je niet online speelt, wordt deze service nog steeds gebruikt voor gegevensoverdracht. Storingen in de werking ervan kunnen ertoe leiden dat het spel niet start.

Waar xlive dll invoegen
Waar xlive dll invoegen

instructies:

Stap 1

Als bij het starten van het spel een fout met betrekking tot de xlive.dll-bibliotheek op je scherm begon te verschijnen, dan is dit bestand om de een of andere reden overgedragen en kan het niet door het systeem worden gevonden of waren er problemen met de werking ervan. Nadat het bijbehorende bericht met een foutcode verschijnt, kunt u proberen dit bestand te vervangen of in de systeemmap in te voegen.

Stap 2

Gebruik uw browser om een voorbeeld xlive.dll-bestand via internet te downloaden van een populaire en betrouwbare spelsite. Ga naar de directory met het gedownloade document. Meestal bevindt xlive.dll zich als een archief. Pak het uit in elke gewenste map.

Stap 3

Kopieer of knip dit bestand door er met de rechtermuisknop op te klikken en het juiste item in het contextmenu te selecteren. Open het menu "Start" - "Computer". Klik in het venster dat verschijnt op "Lokale schijf C:". Ga dan naar de Windows-directory - system32.

Stap 4

Plak het bestand met de rechtermuisknop of een combinatie van de toetsenbordknoppen Ctrl en V. Als u een 64-bits versie van het systeem gebruikt, moet u xlive.dll naar een andere map kopiëren. Kopieer hiervoor het ingevoegde bestand opnieuw met de rechtermuisknop.

Stap 5

Ga terug naar de Windows-map en selecteer de SysWOW64-map. Plaats op dezelfde manier het document in deze map en probeer het spel te starten dat je nodig hebt om het resultaat van de uitgevoerde acties te controleren.

Stap 6

Als na de procedure het vereiste programma nog steeds niet werkt, moet u het verzoek uitvoeren in de systeemopdrachtregel. Ga naar Startmenu - Alle programma's - Accessoires - Opdrachtprompt. U kunt de terminal ook vinden door cmd te typen in de zoekbalk onder het gedeelte Alle programma's.

Stap 7

Voer in het venster dat verschijnt de opdracht in:

regsvr32 xlive.dll

Druk na het invoeren van de combinatie op Enter. Probeer daarna opnieuw om de game te starten die je nodig hebt.

Aanbevolen: