Een HP-printer Starten

Inhoudsopgave:

Een HP-printer Starten
Een HP-printer Starten

Video: Een HP-printer Starten

Video: Een HP-printer Starten
Video: Настроить принтер HP LaserJet правильно в Windows. 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste taak van de gebruiker die een printer of MFP aansluit, is om zo gemakkelijk mogelijk met dit apparaat te kunnen werken. Om dit te doen, moet u rekening houden met enkele subtiliteiten.

Een HP-printer starten
Een HP-printer starten

instructies:

Stap 1

Haal de printer uit de doos en plaats deze op een voor u geschikte locatie. Het wordt aanbevolen om printers niet te ver weg te plaatsen. Idealiter zou dit apparaat binnen handbereik moeten zijn, zonder het normale pc-werk te verstoren. Sluit de printer aan op netstroom.

Stap 2

Sluit de apparatuur aan op de computer. Moderne printers en MFP's worden aangesloten via een USB-kabel. Zet uw computer en printer aan. Wacht even om het besturingssysteem de nieuwe hardware te laten detecteren. Daarna zou het proces van automatische stuurprogramma-installatie moeten beginnen.

Stap 3

Plaats de schijf die bij de printeraccessoirekit is geleverd in het dvd-station en start deze. Installeer de meegeleverde software en drivers. Als een dergelijke schijf niet beschikbaar is, gaat u naar de HP-website op

Stap 4

Voer de modelnaam van uw printer in het vereiste veld in en klik op de knop "Zoeken". Selecteer de software die geschikt is voor uw besturingssysteem uit de aangeboden opties en download deze. Installeer het geselecteerde programma.

Stap 5

Als u andere gebruikers toegang tot de printer moet geven, zoals de eigenaren van computers die deel uitmaken van uw netwerk, voer dan bepaalde instellingen uit. Open het menu Instellingen voor delen wijzigen in Netwerkcentrum (Windows 7).

Stap 6

Activeer het item "Bestands- en printerdeling inschakelen". Klik nu op de knop "Start" en selecteer het menu "Apparaten en printers". Klik met de rechtermuisknop op het gewenste apparaatpictogram en selecteer "Printereigenschappen". Klik op het tabblad Toegang en sta andere gebruikers toe deze apparatuur te gebruiken. Sla uw instellingen op en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: