Een Spel Starten Zonder Een Snelkoppeling

Inhoudsopgave:

Een Spel Starten Zonder Een Snelkoppeling
Een Spel Starten Zonder Een Snelkoppeling

Video: Een Spel Starten Zonder Een Snelkoppeling

Video: Een Spel Starten Zonder Een Snelkoppeling
Video: Een snelkoppeling maken en andere handige weetjes over de snelkoppeling 2024, April
Anonim

Snelkoppelingen zijn ontworpen om snel bestanden te starten, links waarnaar ze in zichzelf opslaan. Snelstartsnelkoppelingen bevinden zich meestal op het bureaublad. Bij het installeren van een applicatie (bijvoorbeeld een game) op een pc, vraagt het installatieprogramma meestal om toestemming van de gebruiker om een snelkoppeling op het bureaublad te maken. Als er geen snelkoppeling op het bureaublad staat, kan de toepassing zonder deze worden gestart.

Een spel starten zonder een snelkoppeling
Een spel starten zonder een snelkoppeling

Het is nodig

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat er zeker geen snelkoppeling is voor de game die je wilt op het bureaublad. Het is mogelijk dat het gewoon is hernoemd of verplaatst.

Stap 2

Als er geen snelkoppeling voor het spel op het bureaublad is, open dan de map waarin het spel is geïnstalleerd. Meestal bevindt de map games zich op de harde schijf waar het besturingssysteem en dus alle standaard systeemmappen zich bevinden. Meestal ziet het pad naar het spel er als volgt uit: "C: Games". Ook kunnen gamebestanden zich in de systeemmap "Program Files" bevinden. De gamemap moet alle bestanden bevatten die zorgen voor de normale werking van de applicatie en de interactie met het systeem. Onder deze bestanden zou er één uitvoerbaar bestand moeten zijn dat de game zelf start. In de meeste gevallen draagt dit bestand de naam van het spel zelf, en de extensie komt overeen met het uitvoerbare bestand (dat wil zeggen, het einde is ".exe"). Om het spel te starten, dubbelklikt u eenvoudig met de linkermuisknop op dit uitvoerbare bestand.

Stap 3

Je kunt het spel ook op een andere manier starten zonder een snelkoppeling. Om het te implementeren, roept u het menu "Start" op (op de taakbalk aan de linkerkant). Beweeg in het menu dat verschijnt de muiscursor over de regel "Alle programma's". Daarna ziet u een lijst met alle programma's die op uw pc zijn geïnstalleerd. Zoek onder hen het tabblad met de naam van het spel dat je wilt en beweeg er ook met je muiscursor overheen. Selecteer in de pop-uplijst de regel met de naam van het spel en klik. Het spel zal beginnen.

Aanbevolen: