Wat Is Het Beste Pantser In Skyrim

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Beste Pantser In Skyrim
Wat Is Het Beste Pantser In Skyrim

Video: Wat Is Het Beste Pantser In Skyrim

Video: Wat Is Het Beste Pantser In Skyrim
Video: 10 Best Armor Sets in Skyrim 2024, Mei
Anonim

Het computerspel Skyrim biedt de speler veel verschillende mogelijkheden voor spelinteractie, waarbij gevechten een belangrijke rol spelen. Er zijn geen twee identieke veldslagen in dit spel, omdat elk van hen verschillende vaardigheden, wapens en bepantsering gebruikt, wat de aard van de strijd aanzienlijk beïnvloedt.

Welk pantser zit erin?
Welk pantser zit erin?

In het universum van de wereld "Skyrim" zijn er een groot aantal rassen en volkeren die harnassen maken en gebruiken, afhankelijk van hun levensomstandigheden en gevechtstactieken. Er is geen definitief beste pantser, maar voor elke speelstijl is er wel het meest geschikte pantser.

Zwaar pantser

Voor de krijgersklasse is er niets meer geschikt dan zware bepantsering. Door de hoge mate van bescherming slijt het minder en beschermt het de speler beter tegen fysieke en magische invloeden. Nadat hij het heeft aangetrokken, moet de speler onthouden dat het vrij moeilijk is om er snel en stil in te bewegen, en je kunt niet te lange afstanden rennen, dus dit type harnas is verre van de beste keuze voor verkenners en reizigers.

Daedric Armor is de zwaarste maar ook de meest effectieve pantserset. Het is zeldzaam, erg duur en zeer gewaardeerd. Volledig Daedric-pantser maakt de speler bijna onsterfelijk.

Zwaar drakenpantser - hoewel het qua effectiviteit inferieur is aan Daedric-pantser, is het iets lichter en duurzamer, en bovendien wordt het iets vaker gevonden.

Ebbenhouten pantser is een zeldzaam, maar nog steeds vrij algemeen type zwaar pantser. Dit pantser beschermt beter dan metaal, maar weegt veel, wat het uithoudingsvermogen van het spelpersonage beïnvloedt.

Dwemer-pantser is het beste type metalen zware bepantsering. Meestal te vinden in kerkers, heeft het gemiddelde defensieve kenmerken die redelijk consistent zijn met het gemiddelde gewicht.

Metal Armor - Dit omvat ijzer, staal en orkpantser. Ze hebben gemiddelde beschermingspercentages, maar veel gewicht. In de vroege stadia van het spel zijn ze echter behoorlijk effectief.

Licht pantser

Dit type pantser wordt gebruikt door personages voor wie melee een noodzakelijke maatregel is. Het wordt gedragen door dieven, goochelaars, boogschutters - al diegenen die de vijand van een afstand of in de rug slaan. De voordelen van dit type pantser zijn een laag gewicht, waardoor u langer uithoudingsvermogen kunt behouden, evenals het vermogen om snel en stil te bewegen. Het nadeel is kwetsbaarheid en lage sterkte, evenals lagere beschermingsparameters in vergelijking met zware bepantsering.

Light Dragon Armor is ongetwijfeld het beste type lichtpantser. Combineert bescherming op het niveau van zware bepantsering met licht gewicht. Het is zeer zeldzaam, wat niet verwonderlijk is voor een harnas met dergelijke kenmerken.

Glaspantser is erger dan drakenpantser, maar heeft nog steeds een hoog niveau van bescherming voor lichte bepantsering. De nadelen zijn niet alleen de zeldzaamheid van distributie, maar ook de kwetsbaarheid ervan, waardoor het regelmatig moet worden gerepareerd.

Elvenpantser - wordt al vaker gevonden in glas en heeft solide eigenschappen, zowel sterkte als bescherming. Dit pantser is het meest gemakkelijk verkrijgbare van de dure en zeldzame soorten lichte bepantsering.

Leren licht pantser - Inclusief lamellen-, leer-, geklonken en ongelooide huiden pantser. Dit pantser is gemakkelijk toegankelijk voor de speler, maar de kenmerken zijn laag.

Aanbevolen: