Wat Is Het Beste CMS

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Beste CMS
Wat Is Het Beste CMS

Video: Wat Is Het Beste CMS

Video: Wat Is Het Beste CMS
Video: WIX vs Drupal: wat is het beste CMS platform? | SEO tips 2024, Mei
Anonim

Website Management Systemen (CMS) zijn kant-en-klare oplossingen die worden aangeboden voor webontwikkelaars. Ze kunnen worden gebruikt om in een minimale tijd een hoogwaardige en functionele hulpbron te creëren. CMS wordt geselecteerd in overeenstemming met de vereisten van de ontwikkelaar voor een specifieke site.

Wat is het beste CMS
Wat is het beste CMS

CMS-vereisten bepalen

Bepaal eerst op welk platform uw CMS wordt geïnstalleerd. Verken de parameters die door de host worden aangeboden. Let op de software die op uw server is geïnstalleerd. Veel moderne beheersystemen hebben dus PHP versie 5.2 of hoger nodig, er moet minimaal één MySQL-database beschikbaar zijn. Het is ook raadzaam om toegang te hebben tot het php.ini-bestand om de gewenste parameters te configureren.

Werk goed met het budget dat u bereid bent te besteden aan de ondersteuning van het project. Wordt er CMS geïnstalleerd om een reguliere blog te maken, of wil je een serieus platform voor een webwinkel creëren. Zelfs gratis CMS kan een investering van een bepaald bedrag vergen, dat kan worden besteed aan zowel onderhoud als de aanschaf van extra plug-ins of revisie. Als u een specialist nodig heeft om het systeem te ondersteunen, ontdek dan de kosten van het werk.

Bedenk welke functionele component in uw systeem aanwezig zal zijn. Verken de sites van de meest populaire systemen, lees recensies op verschillende forums en internetsites om de beste engine voor jezelf te kiezen in overeenstemming met de vereisten en parameters. Na het lezen van de reviews en deze te combineren met jouw wensen, kun je het meest geschikte CMS kiezen.

populaire motoren

Tegenwoordig zijn er verschillende motoren die door verschillende ontwikkelaars worden gevraagd en multifunctioneel zijn.

Onder het betaalde CMS valt 1C-Bitrix op, dat uitgebreide functionaliteit heeft voor het maken van een webwinkel. Ook populair zijn ImageCMS, NetCat en MODX.

Onder de meest populaire systemen met cms-bestanden voor het maken van blogs, benadrukken ontwikkelaars WordPress, dat ook veel wordt gevraagd door beginners. Het is ideaal om snel een visitekaartjessite te maken, omdat het een groot aantal sjablonen en add-ons heeft die de functionaliteit van de site die wordt gemaakt zal uitbreiden. Het sitebeheerpaneel is intuïtief en heeft veel instellingen die handig zijn voor zowel beginners als ervaren sitebouwers. Een van de nadelen van dit CMS is de hoge belasting van de server met relatief weinig verkeer.

In 2009 werd deze engine erkend als de beste in de Open Source CMS Award.

Met de hulp van CMS Drupal kun je ook een redelijk serieuze bron maken die zal worden gepositioneerd als een nieuwsportaal of forum. De engine is flexibel in maatwerk en heeft extra modules die door de ontwikkelaars zijn aangepast en eenvoudig in het systeem kunnen worden geïntegreerd. Standaard bevat het engine-pakket ook een breed scala aan functionaliteit, die wordt vergroot met behulp van plug-ins. Opgemerkt moet worden dat Drupal geheugenhongerig is.

In 2010 werd Drupal uitgeroepen tot Beste CMS in de Best Open Source Application-competitie.

Een van de meest populaire is het Joomla-systeem, dat serieuze functionaliteit heeft. Het systeem wordt aanbevolen voor ontwikkelaars die al bekend zijn met de technologie van het maken van sites. Het nadeel van het pakket is de verwarring van de programmacode en het onhandige beheerderspaneel. Het systeem heeft een groot aantal plug-ins en brede ondersteuning van ontwikkelaars.

Aanbevolen: