Hoe Warmte Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Warmte Te Verminderen?
Hoe Warmte Te Verminderen?

Video: Hoe Warmte Te Verminderen?

Video: Hoe Warmte Te Verminderen?
Video: Hoe kan je allergische reacties op warmte verminderen? 2024, Juli-
Anonim

Verwarmingscomponenten kunnen veel goeds voorspellen. Dit suggereert met name dat er al lange tijd geen diagnose van apparatuur is uitgevoerd. Koeling neemt daarbij ook een bijzondere plaats in.

koeler
koeler

instructies:

Stap 1

Allereerst kan een sterke verhitting van de processor worden veroorzaakt doordat er lange tijd geen koelpasta op is aangebracht. In de regel moet koelpasta elk jaar worden aangebracht (het is echter niet kritisch om de twee jaar). Als u niet een zeer lange tijdsperiode oplegt, kan dit ernstige oververhitting, een te actieve werking van de koeler veroorzaken. Als gevolg hiervan zal het ernstige problemen veroorzaken in de prestaties van de computer als geheel. Reflectie op het besturingssysteem: remmen, storing, plotseling opnieuw opstarten, etc. Het is niet zo eenvoudig om koelpasta te vervangen, als er geen dergelijke ervaring is, is het raadzaam om contact op te nemen met een specialist.

Stap 2

De verwarming van de processor kan niet alleen worden veroorzaakt door het feit dat de koelpasta lange tijd niet is aangebracht, maar ook door de zwakke werking van de koeler. Sommige modellen koelers, met name die welke zijn opgenomen in budget / kantoorsets van computers, zijn niet optimaal genoeg koelsystemen. Ze raken vaak verstopt (met stof), verslechteren na verloop van tijd en kunnen zelfs breken tijdens het gebruik. Hun scherpe snelheid in de tijd is heel natuurlijk. Ze verslijten gewoon en kunnen niet normaal werken. Om zo'n koelsysteem in stand te houden, is veel zorg nodig: stofvrij maken, smeren, de snelheid regelen met het Everest-programma. Maar om dergelijke problemen te voorkomen, is het beter om zo'n koeler te vervangen door een efficiëntere (bijvoorbeeld van Zalman).

Stap 3

Ook onderhevig aan verwarming: harde schijf, videokaart. Sommige modellen videokaarten hebben ook koelpasta nodig, hoewel veel minder vaak dan processors (eens in de 3-4 jaar). Maar wanneer ze overbelast zijn (bijvoorbeeld tijdens een game die voldoende krachtige middelen vereist), worden ze aanzienlijk blootgesteld aan verwarming, daarom is het natuurlijk raadzaam om extra koeling voor hen te installeren. Een extra koeler aan de achterkant van de computer zou voldoende zijn.

Aanbevolen: