Hoe De Browsercache Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Browsercache Te Wissen
Hoe De Browsercache Te Wissen
Anonim

Wanneer we een internetbrowser gebruiken om door pagina's te bladeren en door pagina's te navigeren, worden veel bestanden automatisch op onze computer opgeslagen. Deze bestanden worden ook wel browsercache of tijdelijke bestanden genoemd. Elke browser wijst zijn eigen "opslag" toe aan deze bestanden op de harde schijf. En ze hebben ook hun eigen manieren om het cachegeheugen te wissen. Als de cache helemaal niet wordt gewist, kan dit leiden tot een ernstige vertraging van de pc.

Hoe de browsercache te wissen
Hoe de browsercache te wissen

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar drie browsers die iedereen kent:

Internet Explorer. Selecteer "Extra" -> "Internetopties" in het menu. Het venster is geladen, we zoeken naar de knop "Bestanden verwijderen" en klikken. We zetten de selectievakjes op alles wat we willen verwijderen en klikken op "Voltooien".

Stap 2

Opera

Selecteer in het menu "Extra" en beweeg de muis over "Voorkeuren". Selecteer de optie "Geschiedenis en cache" in voorkeuren en klik erop. Klik daarna op de knop "Onmiddellijk wissen" en geniet van het "opruimproces". Klik na voltooiing van de operatie op "Voltooien" en wrijf in onze handen.

Stap 3

Mozilla Firefox

In deze browser is het wissen van tijdelijke bestanden vergelijkbaar met het wissen in andere browsers. Als we het venster "Chanterelles" open hebben, ga dan verder: selecteer in het bovenste menu het item "Extra", verlaag de cursor naar "Opties", er wordt een venster geopend. We zijn op zoek naar het pictogram "Privacy", klik. In dit menu moet je de knop "Wissen" vinden en gebruiken. We wachten een tijdje en sluiten het browservenster zodra het proces van het wissen van tijdelijke bestanden is voltooid.

Aanbevolen: