Hoe U Uw Firmware Kiest In ITunes

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Firmware Kiest In ITunes
Hoe U Uw Firmware Kiest In ITunes

Video: Hoe U Uw Firmware Kiest In ITunes

Video: Hoe U Uw Firmware Kiest In ITunes
Video: How to use import and use existing firmware on itunes 2024, Mei
Anonim

Een van de meest voorkomende redenen voor het herstellen van iPhone-, iPod- of iPad-firmware kan het jailbreaken of updaten naar de nieuwste versie zijn.

Hoe u uw firmware kiest in iTunes
Hoe u uw firmware kiest in iTunes

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u een back-up van uw mobiele apparaat hebt gemaakt met iTunes of voer de handmatige back-upprocedure uit.

Stap 2

Sluit uw apparaat aan op de computer met behulp van de speciale USB-kabel die is meegeleverd in het pakket en wacht tot de toepassing het apparaat automatisch detecteert.

Stap 3

Selecteer uw apparaat in de lijst in het linkerdeelvenster van het iTunes-programmavenster en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 4

Geef de opdracht "Maak een back-up" op en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 5

Volg het pad:

stationsnaam: / Documenten en instellingen / gebruikersnaam / Toepassingsgegevens / Apple Computer / iTunes / mobiel_apparaatnaam Software-update - voor Windows OS;

drive_name: / Bibliotheek / iTunes / mobile_device_name Software-update - voor Mac OS

en identificeer het opgeslagen of gemaakte back-upbestand van de apparaatfirmware. Het bestand moet de extensie *.ipsw hebben.

Stap 6

Houd de Shift-functietoets (voor Windows OS) of de Option-functietoets (voor Mac OS) ingedrukt en selecteer uw apparaat opnieuw in de lijst in het linkerdeelvenster van de iTunes-toepassing.

Stap 7

Gebruik de opdracht "Herstellen vanaf back-up" in het vervolgkeuzemenu en specificeer het volledige pad naar een specifiek bestand met de vereiste firmware in het dialoogvenster "Selecteer iTunes-bestand" dat wordt geopend.

Stap 8

Bevestig de uitvoering van de herstelopdracht door op de knop "Selecteren" te klikken en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: