Vrienden Vinden Op Skype

Inhoudsopgave:

Vrienden Vinden Op Skype
Vrienden Vinden Op Skype

Video: Vrienden Vinden Op Skype

Video: How to stream your Desktop via Skype Meeting Broadcast 2022, December
Anonim

Skype is een van de meest populaire communicatiehulpmiddelen waarmee u met andere mensen over de hele wereld kunt communiceren via sms-berichten, spraakoproepen en video-oproepen. Maar voordat je met iemand kunt praten, moet je de gesprekspartner onder de Skype-abonnees vinden en toevoegen aan je vriendenlijst. Met de Skype-zoekwizard kunt u snel en gemakkelijk Skype-vrienden vinden. Hier is hoe het te doen.

Vrienden vinden op Skype
Vrienden vinden op Skype

Het is nodig

  • Een computer
  • Toegang tot internet
  • Skype

instructies:

Stap 1

Skype starten.

Stap 2

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 3

Zoek de knop "Contacten" in het bovenste menu van het programma en klik erop. Selecteer "Contact toevoegen" in het vervolgkeuzemenu.

Of klik op het pictogram onder aan uw lijst met contactpersonen met een vergelijkbaar bijschrift.

Stap 4

In het formulier dat verschijnt, kunt u alle velden invullen - e-mail, telefoonnummer, voor- en achternaam, Skype-login of een of meer. Hoe meer informatie je hebt, hoe groter de kans dat je de persoon vindt die je zoekt. De eenvoudigste manier voor het programma om te zoeken op unieke gegevens - e-mail, telefoon, login, maar de zoekopdracht kan worden uitgevoerd en alleen op voor- en achternaam. In dit geval ontvangt u hoogstwaarschijnlijk een lijst met naamgenoten en onder hen, volgens de contactgegevens, zult u uw kennis onafhankelijk vinden.

Stap 5

Nadat je de persoon hebt gevonden die je nodig hebt, klik je op "Contact toevoegen".

Het programma stuurt automatisch een verzoek naar je vriend, en wanneer hij het ontvangt en je bijnaam aan zijn contacten toevoegt, kun je zien wanneer hij online zal zijn en met hem zal chatten.

Populair per onderwerp