Hoe Berichten In XP Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Berichten In XP Uit Te Schakelen
Hoe Berichten In XP Uit Te Schakelen

Video: Hoe Berichten In XP Uit Te Schakelen

Video: Hoe Berichten In XP Uit Te Schakelen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Microsoft Windows XP heeft een ingebouwde functie om de gebruiker te informeren over wijzigingen, fouten en huidige statussen. Deze functie speelt een belangrijke rol bij het beveiligen van uw computer, maar kan vervelend zijn. Het uitschakelen van berichten wordt uitgevoerd door standaard systeemtools en vereist geen hackvaardigheden.

Hoe berichten in XP uit te schakelen
Hoe berichten in XP uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om berichten over ongeldige programmafouten uit te schakelen.

Stap 2

Vouw de koppeling Systeem en prestaties uit en ga naar het tabblad Geavanceerd van het nieuwe dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Selecteer het gedeelte "Foutrapportage" en schakel het selectievakje naast "Foutrapportage uitschakelen" in. Deze actie voorkomt dat er berichten verschijnen over het verzenden van rapporten naar Microsoft, die geen nuttige informatie bevatten voor de gebruiker.

Stap 4

Vink het vakje aan naast "Melden bij kritieke fouten" om veiligheidsredenen en om onmiddellijk te kunnen reageren op ernstige problemen, en klik op OK om te bevestigen dat de geselecteerde wijzigingen zijn toegepast.

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar "Netwerkomgeving" om berichten over "mappen initialiseren" uit te schakelen die verschijnen wanneer u bestanden in een van de programma's in Microsoft Office op een netwerkstation probeert op te slaan. Deze berichten kunnen lange tijd op het computerscherm blijven staan en zullen niet bezwijken voor pogingen om ze te sluiten.

Stap 6

Selecteer het netwerkstation waarmee u verbinding wilt maken en druk op de softkey met het label Verwijderen.

Stap 7

Klik op de knop "Ja" in het bevestigingsvenster voor de geselecteerde opdracht om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu Start om de berichten over weinig schijfruimte uit te schakelen.

Stap 9

Ga naar Uitvoeren om het opdrachtregelprogramma uit te voeren.

Stap 10

Voer regedit.exe in het veld Openen in en klik op OK om het hulpprogramma Register-editor te starten.

Stap 11

Vouw de registersleutel HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorerNoLowDiskSpaceChecks uit en voer een waarde in voor de NoLowDiskSpaceChecks-parameter = 1.

Stap 12

Druk op de softkey met het label Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: